Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuletić: Zatečen sam, nakon razgovora sa Vuković razmotrićemo hoće li biti sankcionisana

Vuletić dodaje da će nakon razgovora sa atletičarkom, predstavnici Saveza razmotriti da li će dvostruka najbolje sportistkinja Crne Gore biti sankcionisana

Predsjednik Atletskog saveza Crne Gore Milorad Vuletić za Antenu M kaže da je šokiran i iznenađen izjavom atletičarke Marije Vuković.

Vuletić navodi da mu nije jasno kako je do te nespretne izjave uopšte i došlo s obzirom na to da je, kako napominje, Crnu Goru uvijek reprezentovala na najbolji mogući način.

“Jednostavno sam zatečen i želio bih sa Marijom da porazgovaram i da nakon toga vidimo o čemu se radi”, kaže Vuletić za Antenu M.

Vuletić dodaje da će nakon razgovora sa atletičarkom, predstavnici Saveza razmotriti da li će dvostruka najbolje sportistkinja Crne Gore biti sankcionisana.

“To u najmanju ruku sa nama nema nikakve veze, svi crnogorski atletičari su posebni i imaju svoje pravo da iznose svoje lične stavove. Stavovi koji se tiču države Crne Gore i poštovanje simbola, moraju biti u skladu sa Zakonom i Ustavom ali i sa moralnim normama. Nakon razgovora sa Vuković, organi Saveza će to uzeti u razmatranje i vidjeti što i kako dalje”, poručio je Vuletić.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
29.01.2024-17:42 17:42

…nego što -mora biti sakcionisana ; da Bog da ,ogubala se kad podigla nasu prelijepu zastavu …
vjekovnu nošena u ratovima i prisutna sa malim nijasama i modifikacijama i po ocjeni je među 15.najljepših u svijetu …!
/inače to upoređenje kao orao /kokoska odavno se čuje od neprijatelja CGorskih – to uličari i OVA upotrebljavaju …! /

dragan p n
29.01.2024-18:46 18:46

svi ste vi zatečeni,iznenađeni,šokirani-bitno je bilo da si ti bio i poslanik i u skupštinskim odborima i u upravnim odborima i predsjednik atletskog saveza crne gore.sebe si situirao a dizali ste u nebesa ove i ovakve.vidiš moj vuletiću za razliku od tebe ja nijesam zatečen nego postiđen i posramljen kao crnogorac i prije svega normalan čovjek i patriota.svi ovi što brukaju moju crnu goru,brukaju prije svega sebe a svi su dovedeni u crnu goru u vrijeme vaše partije ama baš svi-i ova i dobričanin i injac i bratić i -ima li potrebe još da nabrajam moji suverenisti,,,

Neka
29.01.2024-19:26 19:26

Neka predstavljao San Remo ili Vatikan.

zbunjeni
29.01.2024-19:27 19:27

Nema razgovora oko toga dali treba biti sankcionisana, jer se ovskk nesto ne može pos festum zataskati jednim izvinjenjem i to dosta jasnim izvinjenjem. Svi oni koji ne kazne Vukovicku bice tretirani jednsko kao podrivači Crne Gore. To ksko će te je kazniyi je drugo pitanje ali da vi poslije razgobora sa njom ne kaznite Vukov8c to bi bilo skandslozno….

Tara
29.01.2024-20:26 20:26

Nju treba sankcionisati..ito Odmah..Ona se pravda..zato sto se boji da ne izgubi dozivotnu penziju..Ona se ruga nasoj zastavi..sa njom ne treba previse pricati..neka se seli iz CG…Ona je vec izgubila Obraz…a drugim rijecima..pokazala svoj licni Obraz…

Marše
30.01.2024-00:29 00:29

Rugajte se, hijene ovoj zastavi krvlju zalivenoj. Svaka stopa C. Gore. Ako ne znate to, nađite barem 50 evropskih putopisa od Norveške, Britanije, Francuske, Njemačke itd itd… Nađite divljenje Gerharda Gezemana, Rusa Sinjenka itd…
Suspendovati penziju. Da mi odvajamo od usta djeci u budžet za ovu kokošku…? E neće moći!

Nikola
30.01.2024-07:48 07:48

Nije ti lako istina ali si je trebao izbacit iz auta.
Kulturno naravno.
Kokoškama je mnesto u komošinjac.