Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Vukotić: Pobjeda nad jakim rivalom uvod u bolju 2020.

Mlada reprezentacija Crne Gore (U21) na DG areni u Podgorici savladala je Poljsku 1:0. Gol odluke pao je već u 2. minutu kada je na svom stadionu pogodio napadač Podgorice Balša Sekulić lijep gol sa ivice kaznenog prostora

Nisu blistali u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali su na kraju godine u prijateljskom meču protiv jedne od jačih evropskih selekcija pokazali da nada u plasman na završni turnir nije samo teoretska.

Vukotić, Foto: Fscg.me

Mlada reprezentacija Crne Gore (U21) na DG areni u Podgorici savladala je Poljsku 1:0. Gol odluke pao je već u 2. minutu kada je na svom stadionu pogodio napadač Podgorice Balša Sekulić lijep gol sa ivice kaznenog prostora.

“Lijepo je kada ovakvu godinu završimo pobjedom”, rekao je selektor Miodrag Vukotić. “Imali smo u prvom i drugom poluvremenu šanse nakon kojih smo mogli ranije da riješimo meč, ali na kraju je trijumf zaslužen.”

A jednu od tih šansi sokolići nisu iskoristili u 68. minutu kada Sergej Grubač nije iskoristio jedanaesterac.

Neke boljke se ponavljaju, čak smo promašili i penal, ali pokazali smo karakter. Momci su odigrali onako kako sam tražio, dodao je Vukotić.

Poljska je tokom posljednjih godinama postala jedna od jačih evropskih selekcija u ovom uzrastu, učestvovala je na posljednja dva EP, a dobro gura i u ovim kvalifikacijama.

“Namjerno sam tražio da igramo protiv tako dobrog rivala. Ideja je bila takva da pokažemo kvalitet ako bismo došli u situaciju da kroz baraž tražimo vizu za EP”, zaključio je Vukotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve