Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vukčević zadovoljan učinkom Petrovca: Ponosan sam na momke

I prije, a i poslije pojave korona virusa ,,nebo-plavi“ bilježe zapažene rezultate, o čemu svjedoči činjenica da su u seriji od osam utakmica bez poraza. Izabranici Nenada Vukčevića sada su u komfornijoj zoni na tabeli, sa šest bodova prednosti u odnosu na zonu baraža, s tim što je učinak mogao da bude i bolji da njegov tim u prošlom kolu protiv Zete nije ispustio pobjedu u sudijskoj nadoknadi

Pauza od skoro tri mjeseca u prvoligaškom karavanu nije poremetila Petrovac koji je u dobrom ritmu od početka proljećne polusezone.

Vukčević, Foto: Rtvbudva.me

I prije, a i poslije pojave korona virusa ,,nebo-plavi“ bilježe zapažene rezultate, o čemu svjedoči činjenica da su u seriji od osam utakmica bez poraza.

Izabranici Nenada Vukčevića sada su u komfornijoj zoni na tabeli, sa šest bodova prednosti u odnosu na zonu baraža, s tim što je učinak mogao da bude i bolji da njegov tim u prošlom kolu protiv Zete nije ispustio pobjedu u sudijskoj nadoknadi.

Sveukupno – mnogo je razloga za zadovoljstvo u taboru Petrovčana…

“Ostaje žal za epilogom na Trešnjici. Tako je u fudbalu. Nikada ne možete da predvidite stvari sa sigurnošću. Vodili smo 1:0, a u 91. minutu promašili penal za ovjeru trijumfa. Umjesto toga, primili smo gol za 1:1. Ipak, moramo da budemo zadovoljni svime što smo uradili od početka proljećne polusezone. Ponosan sam na momke koji kvalitetno rade i ponašaju se profesionalno. Za takav pristup vraća nam se kroz rezultate. Oni su najviše zaslužni što smo trenutno mirni na tabeli. Treba da nastavimo ovim putem i vjerujem da neće biti problema da ostvarimo cilj”, rekao je Vukčević.

A cilj ‘nebo-plavih’ je da sačuvaju status u eliti bez doigravanja.

“Neće biti lako, pred nama su ključne utakmice u borbi za opstanak, ali očekujem da u prelomnim trenucima izvučemo najbolje iz sebe. U utorak gostujemo Budućnosti, novom šampionu, ali nadam se da nećemo prekinuti pozitivan niz”, dodao je kormilar primorskog prvoligaša.

Paraleno sa borbom oko opstanka, Petrovac ima šansu da preko Kupa izbori Evropu.

“Iskreno, ne razmišljamo sada o polufinalu Kupa. Probaćemo da do tog meča obezbijedimo opstanak, te da pritisak te vrste smanjimo pred izazov u masovnijem takmičenju. Prioritet je liga, a Kup je svakako lijepa prilika da uradimo nešto više”, zaključio je Vukčević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve