Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Vučević: Prilično dobro za prvu utakmicu

Tim iz Ilinoisa poražen je na gostovanju San Antoniju 120:104, a naš centar bio je najefikasniji u redovima Čikaga sa 21 poenom

Nikola Vučević nije bio nezadovoljan svojim izdanjem na debiju za Čikago Bulse.

Tim iz Ilinoisa poražen je na gostovanju San Antoniju 120:104, a naš centar bio je najefikasniji u redovima Čikaga sa 21 poenom.

– Što se mene lično tiče, bila je to utakmica u kojoj sam trebao sve da shvatim, a puno je stvari koje su se dogodile u posljednja dva dana. Mislim da je u cjelini bilo prilično dobro za prvu utakmicu. Pokušavao sam da pronalazim svoje saigrače i steknem osjećaj za sve novo, za sve nove igrače. Malo je zabavnije shvatiti napadački dio, ali, takođe, je važno da shvatimo našu odbranu. Očigledno, večeras to nije bilo dobro, rekao je Vučević.

Navijači puno očekuju od tandem Vučević – Zek Lavin.

– Razgovarao sam sa Zekom, osjećalo se ponekad kao da smo on i ja bili pomalo previše pasivni, i pokušavali da se međusobno razumijemo, pa smo tako olakšali odbranu protivniku. Osjećam da smo možda bili malo agresivniji, njihova odbrana bi se srušila i to bi nam otvorilo više više stvari. Ali, to će doći vremenom, dužim zajedničkim igranjem. Znali smo da će to biti proces i da se to neće dogoditi samo preko noći, zaključio je Vučević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve