Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučević o igranju za Crnu Goru na SP: Još uvijek nijesam odlučio

"Mi smo mala zemlja, a u Kini će igrati mnogo jači i iskusniji timovi, tako da će na naš plasman dosta uticati sastav grupe".

Crnogorski košarkaški as Nikola Vučević kazao je da još ne zna da li će moći da pomogne “crvenima” na Svjetskom prvenstvu u Kini.

Foto: FIBA.com

Crna Gora je ostvarila veličanstven uspjeh plasmanom na Mundobasket, ali još nije poznato da li će prva zvijezda tima Vučević biti na raspolaganju selektoru Zvezdanu Mitroviću.

”Još uvijek nisam odlučio da li ću igrati u Kini. Prvo treba da završimo sezonu. Pokušavamo da se domognemo plej-ofa i na tome je naš fokus. Kada se sezona okonča biću ‘free-agent” i to će mi biti glavna preokupacija. Nadam se do će do jula situacija biti mnogo jasnija”, kazao je Vučević za “TrendBasket”.

Centar Orlanda pričao je i o dometima crnogorske selekcije u Kini.

”Zavisi od toga ko će nam biti rivali u grupi. Mi smo mala zemlja, a u Kini će igrati mnogo jači i iskusniji timovi, tako da će na naš plasman dosta uticati sastav grupe. U svakom slučaju, za nas je ogroman uspjeh što ćemo učestvovati na Svjetskom prvenstvu”, rekao ej Vučević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve