Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Votford doveo potencijalnog reprezentativca Crne Gore

Mileta je inače napadač kojem fizičke predispozicije omogućavaju snažne prodore, dobru kontrolu lopte i skok igru, ali i ambivalentnost kod šuta, budući da podjednako dobro šutira sa obije noge

Fudbaler crnogorskog porijekla, Mileta Rajović novi je fudbaler engleskog Votforda.

Stameni, 190 cm visoki 24-godišnji napadač, ponikao je u mlađim kategorijama Brondbija i Randersa.

Profesionalnu karijeru započeo je u B93, da bi potom nastupao za Rskild (Danska druga liga).

Uslijedio je transfer u Nestved, gdje je “eksplodirao” i postigao 25 golova u 50 nastupa, ujedno i pomogao klubu da se domogne većeg ranga.

Nakon dobrih igara u “Zelenima”, dobio je poziv švedskog prvoligaša Kalmara.

I u “Ponosu Smalanda” je nastavio sjajan golgeterski niz. U švedskom kupu je na četiri utakmice postigao pet golova, dao je sedam golova na 20 mečeva Olsvenskan lige, a bio je strijelac i u kvalifikacijama za Ligu konferencija protiv Pjunika iz Jerevana.

Bilo je ponuda iz Danske, Švedske, ali je član Čempionšipa, Votford bio najkonkretniji i sa fudbalerom našeg porijekla potpisao petogodišnji ugovor o saradnji, a Rajović je dobio dres sa brojem devet.

Mileta je inače napadač kojem fizičke predispozicije omogućavaju snažne prodore, dobru kontrolu lopte i skok igru, ali i ambivalentnost kod šuta, budući da podjednako dobro šutira sa obije noge.

Selektor Crne Gore, Miodrag Radulović navodno prati igre ovog fudbalera, i ne bi bilo izenađenje da dobije poziv uskoro za A selekciju “Hrabrih sokola”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve