Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Upustva FSCG: Ovako će fudbalski mečevi izgledati u doba korone

Fudbalski savez Crne Gore od početka pandemije COVID-19 i uvođenja privremenih mjera od strane Nacionalnog koordinacionog tijela predano radi na komuniciranju mjera i preporuka sa svim klubovima, igračima, službenim licima i kompletnom fudbalskom javnosti

Deseta sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2017-2021 održana je danas u Kući fudbala u Podgorici.

Sjednica FSCG, Foto: Fscg.me

Fudbalski savez Crne Gore od početka pandemije COVID-19 i uvođenja privremenih mjera od strane Nacionalnog koordinacionog tijela predano radi na komuniciranju mjera i preporuka sa svim klubovima, igračima, službenim licima i kompletnom fudbalskom javnosti.

“Poštovanje mjera od strane svih aktera fudbalske igre – klubova, igrača, službenih lica i zaposlenog klupskog osoblja – učinillo je da sačuvamo zdravlje svih osoba koje su dio fudbalskih mečeva i takmičenja u našoj zemlji.

Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo je mjere normalizacije sportskih aktivnosti kroz tri faze. U prvoj fazi, kroz treninge u ograničenim grupama (do 10 igrača maksimalno) i bez fizičkog kontakta fudbalskim klubovima omogućen je povratak redovnim aktivnostima.

Druga faza, koja je započela prethodne sedmice, donosi mogućnost kolektivnih treninga sa fizičkim kontaktima i ona će biti na snazi sve do 30. maja i početka odigravanja takmičarskih mečeva”, ističu iz saveza.

Pročitajte sve preporuke.

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve