Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Uhapšen bivši srpski fudbaler u Španiji, osumnjičen da je vođa narko klana

Kako se navodi, Milojević se sumnjiči da je vođa narko klana “United Tribuns”. Osim Milojevića uhapšeno je još petnaestak osoba koja se dovode u vezu sa ovim klanom, dodaju mediji

Španska policija uhapsila je bivšeg srpskog fudbalera Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića, prenose tamošnji mediji.

Milojević hapšenje, Foto: Twitter

Kako se navodi, on se sumnjiči da je vođa narko klana “United Tribuns”. Osim Milojevića uhapšeno je još petnaestak osoba koja se dovode u vezu sa ovim klanom, dodaju mediji.

Navodi se i da je on uhapšen zajedno sa djevojkom.

U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, španska policija u saradnji sa Europolom izvršila je 18 pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a posebno su na udaru bili dileri drogom i svi koji kontrolišu noćni život i bordele na ovim atraktivnim destinacijama.

Svi uhapšeni u ovoj akciji terete se za navodna krivična djela pripadnosti kriminaloj organizaciji, trgovinu drogom, falsifikovanje dokumenata i nanošenja tjelesnih povreda.

Stefan Milojević je sin nekadašnjeg fudbalera Partizana Gorana Milojevica, sinovac bivšeg trenera Zvezde Vladana Milojevića i unuk Nenada Bjekovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve