Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Udruženje sportskih novinara uručilo priznanja najboljima

Karatista Omladinca u anketi dobio je 34 glasa i na taj način zaslužio vrijedno priznanje koje dodjeljuju crnogorski novinari.

Udruženje sportskih novinara Crne Gore danas je uručilo priznanja najuspješnijima u 2023. godini. Sportista godine je Nenad Dulović, koji je ove godine postao vicešampion svijeta.

Karatista Omladinca u anketi dobio je 34 glasa i na taj način zaslužio vrijedno priznanje koje dodjeljuju crnogorski novinari.

“Hvala sportskim novinarima sto ulažu vrijeme u nas. Znači mi puno ova nagrada. Hvala i Karate savezu i mom ķlubu Omladincu, bez njih ovi uspjesi ne bi bili mogući. Čast mi je da se borim za Crnu Goru, nista ne moze da se poredi s tim”,kazao je Dulović.

Na tradionalnoj svečanosti na Fakultetu za Sport i Fizičko vaspitanje, uručena su priznanja najboljim sportistima u obje konkurencije.

Kod muškaraca, nagrada je, osim Dulovića, otišla u ruke košarkaša Nikole Vučevića i boksera Petra Liješevića.

Kod dama, nagrade su pripale bokserki Bojani Gojković, tekvondistkinji Anđeli Berišaj i fudbalerki Armisi Kuč.

Najbolji sportski novinar je naš kolega Danilo Petrović, dok je najbolji mladi novinar Savo Njunjić iz Vijesti.

“Predolimpijska godina je uvijek izazovna za našu struku. Drago mi je da su me se kolege sjetile, ponosan sam na svoj rad i svoju redakciju. Za mene je ovo bila uspješna godina”, kazao je Petrović.

Za doprinos razvoju i promociji crnogorskog sporta, Udruženje je dodijelilo Specijalno priznanje novinaru Gradske televizije Aleksandru Sekuloviću.

Komisija Udruženja, odlučila je da priznanje Ranko Jovović, u znak sjećanja na bivšeg predsjednika, dodijeli dugogdišnjem novinaru i publicisti Huseinu – Cenu Tuzoviću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve