Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Učinci sokola: Marušićev evrogol obilježio vikend

Adam Marušić je u pobjedi Lacia protiv Atalante na Bergamu 1:3 postigao fenomenalan pogodak i to već nakon tri minuta igre

Kao i inače Dnevne novine donose učinak naših fudbalera prethodnog vikenda.

Adam Marušić je u pobjedi Lacia protiv Atalante na Bergamu 1:3 postigao fenomenalan pogodak i to već nakon tri minuta igre.

GOLMANI

MILAN MIJATOVIĆ (MTK) Branio do 56. minuta, jer je nakon sudara sa jednim od igrača Akademije Puškaš morao da napusti teren. Mađarski mediji ne pišu o težini povrede, a MTK je na tom meču poražen (1:0) golom u 95. minutu.

DANIJEL PETKOVIĆ (Anže) Konačno u sastavu Anžea. Iako je meč protiv Nima (3:1), pratio sa klupe, raduje što je naš golman prvi put ove sezone bio u protokolu za utakmicu Lige 1.

MATIJA ŠARKIĆ (Šruzberi) Nezamjenjiv u klubu sa ”Nju Midoua” od kada se početkom decembra oporavio od povrede. Za vikend nesvladan protiv Piterboroa (2:0).

MILOŠ DRAGOJEVIĆ (Budućnost) Telekom 1. CFL se nastavlja 19. februara.

ODBRANA

STEFAN SAVIĆ (Atletiko M) ”Kolćonerosi” drugi put u sezoni primili dva gola (nijesu pali preko našeg štopera) Atletiko, bez obzira na primljene pogotke, postigao četiri, “sredio” i Kadiz i sa vrha La lige nastavlja da sanja titulu.

MARKO SIMIĆ (Lijepaja) Prvenstvo u Letoniji nastavlja se 12. marta.

ŽARKO TOMAŠEVIĆ (Astana) Prvenstvo Kazahstana nastavlja se u martu.

ADAM MARUŠIĆ (Lacio) Kada ne asistira onda postiže evrogolove. Naš fudbaler poslije samo 180 sekundi fantastičnim udarcem sa 25 metara (u dalji gornji golmanov ugao) načeo Atalantu (3:1)

MARKO VEŠOVIĆ (Legija) Sa ekipom bio na pripremama u Dubaiju, ali još je rano za povratak na teren. Legija na startu proljećnje polusezone poražena od Podbeskidze (1:0).

IGOR VUJAČIĆ (Partizan) Superliga Srbije se nastavlja 5. februara.

MOMČILO RASPOPOVIĆ (Astra) Iz Rijeke ove zime stigao u tim iz grada Đurđu još se čeka njegov debi za novi klub.

RISTO RADUNOVIĆ (FCSB) Od starta nezamjenjiv na poziciji lijevog beka u novom klubu na njegovom petom meču u novom dresu, Steaua bolja od Politehnike (3:1).

SAŠA BALIĆ (Zaglebje) Odigrao cijeli meč u porazu njegovog tima od Visle Plok (2:0).

ALEKSANDAR ŠOFRANAC, DARKO BULATOVIĆ (Sutjeska), VLADAN ADŽIĆ (Budućnost), MARKO VUKČEVIĆ (Podgorica) Telekom 1. CFL se nastavlja 19. februara.

MILOŠ MILOVIĆ (Voždovac) Superliga Srbije se nastavlja 5. februara.

VEZNI

NIKOLA VUKČEVIĆ (Levante) i dalje van terena zbog povrede koju je nedavno zaradio u Kupu kralja. Njegov Levante ovog vikenda upisao veliki trijumf nad Realom
(2:1).

VLADIMIR JOVOVIĆ (Jablonec) Nakon niza dobrih rezultata (i dobrih partija našeg fudbalera) Jablonec u derbiju sezone bez šansi protiv lidera Slavije (3:0).

ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ (Partizan) Superliga Srbije se nastavlja 5. februara.

MARKO JANKOVIĆ (Bez kluba) Nedavno raskinuo ugovor sa SPAL-om, bio blizu prelaska u Legiju, ali u Varšavi nije prošao ljekarske preglede.

NEBOJŠA KOSOVIĆ (Kairat) Prvenstvo u Kazahstana nastavlja se u martu.

ALEKSANDAR BOLJEVIĆ (Eupen) Tokom sedmice stigao na pozajmicu iz Standard Liježa, a za vikend već debitovao za novi klub u remiju sa Muskronom igrao od 65. minuta.

MARKO BAKIĆ (Muskron) Oporavio se od povrede i protiv Eupena (1:1) ušao u finišu utakmice.

DENI HOČKO (Muskron) Ponovo standardan na sredini terena igrao do 89. minuta kada ga je zamijenio upravo Bakić.

SEAD HAKŠABANOVIĆ (Norčeping) I dalje ništa od transfera bio je blizu prelaska u Njujork Red Buls, ali od tog posla neće biti ništa. Naš vezista, ipak, je jasan i želi da ide u jači klub.

VUKAN SAVIĆEVIĆ (Samsunspor) Igrao cijeli meč u remiju sa Umranijesporom (2:2) u finišu dobio žuti karton.

NIKOLA VUJNOVIĆ (Voždovac) Superliga Srbije se nastavlja 5. februara.

DAMIR KOJAŠEVIĆ (Feronikelji) Fudbal na Kosovu se vraća 10. februara mečevima Kupa.

MILOŠ RAIČKOVIĆ, LUKA MIRKOVIĆ, IGOR IVANOVIĆ (Budućnost), BRANISLAV JANKOVIĆ (Sutjeska), VASKO KALEZIĆ (Zeta), ANĐELKO JOVANOVIĆ (Podgorica) Telekom 1. CFL se nastavlja 19. februara.

NAPAD

STEVAN JOVETIĆ (Monako) Po običaju igrao u drugom dijelu drugog poluvremena (od 69. minuta). Ovog puta nije bilo super golova, ali je Monako upisao važan trijumf u Nantu (2:1)

FATOS BEĆIRAJ (Visla Krakov) Sa klupe gledao poraz svog tima od Pjasta (4:3).

STEFAN MUGOŠA (Inčon junajted) Nova sezona u K ligi počinje 27. februara.

DINO ISLAMOVIĆ (Rozenborg) Nova sezona u Norveškoj kreće tek 5. aprila.

ŠALETA KORDIĆ (Podgorica), MILUTIN OSMAJIĆ (Sutjeska) Telekom 1. CFL se nastavlja 19. februara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve