Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Učinak: Sokoli raspucani pred start kvalifikacija

Stevan Jovetić, Uroš Đurđević, Adam Marušić i Igor Vujačić bili su strijelci u klupskim mečevima prošlog vikenda

Odlična forma nekoliko kandidata za nacionalni tim pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Stevan Jovetić, Uroš Đurđević, Adam Marušić i Igor Vujačić bili su strijelci u klupskim mečevima prošlog vikenda.

Pogledajte učinak svih potencijalnih članova crnogorske reprezentacije.

GOLMANI

Milan MIJATOVIĆ (MTK) U Mađarskoj prva pauza zbog reprezentacija počela nešto ranije, pa MTK nije igrao ovog vikenda. Mij atović se za start kvalifikacija pripremao trenirajući sa kolegama iz Budućnosti.

Matija ŠARKIĆ (Šruzberi) Novih devedeset minuta na golu tima sa “Nju Midoua. Koliko dobru sezonu ima naš golman najbolje govori to što Vulverhemton planira da ga vrati sa pozajmice.

Miloš DRAGOJEVIĆ (Budućnost) Možda je mogao bolje kod gola Jezera (Budućnost slavila 2:1), ali u svakom slučaju još jedna dobra partija tokom koje je “skinuo i zicer rivalu.

ODBRANA

Stefan SAVIĆ (Atletiko M) Nije imao sreće u finišu meča kada j e skrivio penal (odbranio ga Oblak), ali ni to ne mijenja utisak da je odigrao još jedan odličan meč. Njegov Atletiko bolji od Alavesa (1:0) “kolćonerosi i dalje čuvaju vrh.

Marko SIMIĆ (Liepaja) Igrao do 86. minuta u porazu njegovog tima od šampiona Rige (2:0).

Žarko TOMAŠEVIĆ (Astana) Odigrao odličan meč njegova Astana u drugom kolu nove sezone upisala prvi trijumf (2:0 protiv Kaspija).

Adam MARUŠIĆ (Lacio) Postigao sjajan gol, koji je Laciju donio važna tri boda na gostovanju kod Udinezea (1:0). Igrao po lijevoj strani.

Risto RADUNOVIĆ (FCSB) Zbog žutih kartona morao da preskoči derbi sezone protiv Kluža. Ipak, njegova Steaua razbila najvećeg rivala ove sezone (3:0) i na vrhu pobjegla na “plus tri.

Momčilo RASPOPOVIĆ (Astra) Nakon što je u prošlom kolu postigao prvi gol u dresu novog kluba, ovog vikenda odigrao novih 90 minuta 1:1 protiv Botosanija.

Igor VUJAČIĆ (Partizan) Momak koji se ne zaustavlja. Osim što bez greške komanduje odbranom “crnobijelih” od ove polusezone re-1 dovno trrese mreže za vikend u pobjedi nad Bačkom (4:0) postigao četvrti gol u posljednjih 30 dana.

Dušan LAGATOR (Visla Plok) Sa klupe gledao remi svog tima protiv Slaska (0:0).

Esteban SAVELJIĆ (Rajo Valjekano) Standardno dobar u odbrani tima sa “Valjekasa Rajo bolji od Alkorkona u gostima (3:0).

Ilija MARTINOVIĆ (Maribor) u Sloveniji je pauza krenula ranije, pa se za vikend nije igralo domaće prvenstvo.

Marko VUKČEVIĆ (Podgorica) Mogao bolje kod pogotka Sutjeske, ali i ovog puta bio jedan od boljih u timu Podgorice (1:1). Novi poziv medu “sokolove” očekivan. sa 2:0.

Vladimir JOVOVIĆ (Jablonec) Vratio se nakon pauze zbog crvenog kartona i odmah pokazao koliko je bitan za svoj klub u pobjedi nad Slovanom (2:1) asistirao za prvi gol Jabloneca.

Nebojša KOSOVIĆ (Kairat) Novi dobar meč i nova pobjeda šampiona (3:0 nad Kajsarom) izašao u finišu kada je meč već bio gotov.

Aleksandar BOLJEVIĆ (Eupen) Cijeli meč protiv Kortrijka presjedio na klupi kako je nedavno stigao u novi klub očigledno je potrebno i vrijeme da se uigra.

Marko BAKIĆ (Muskron) Još jednom standardan na sredini Muskrona, ali slaba predstava njegovog tima poraz 1:0 na svom terenu od Ostendea.

Aleksandar ŠĆEKIĆ (Partizan) Standardno odradio sve što je od njega tražio trener Stanojević zamijenjen tek kada je meč protiv Bačke bio riješen (4:0).

Sead HAKŠABANOVIĆ (Norčeping) Blistao u Kupu pet golova na četiri meča. U Švedskoj je trenutno mini pauza pred start nove sezone (11. april).

Igor IVANOVIĆ (Budućnost) U top formi tokom posljednjih par rundi protiv Jezera postigao novi gol, natjerao rivala da napravi crveni karton, razigravao saigrače…

Miloš ZEČEVIĆ (Rudar)

Tokom cijelog “proljeća diriguje igrom Rudara, pa poziv u reprezentaciju nije iznenađenje. Za vikend njegov tim odigrao 0:0 sa Iskrom.

NAPAD

Stevan JOVETIĆ (Monako) -Treći put bio starter , ove sezone i odmah pokazao da to mora da bude češće. U uvodnih 13 minuta uzdrmao prečku, izborio penal, pogodio stativu (sa penala), a onda i majstorski zatresao mrežu Monako bolji od Sent Etjena (4:0).

Fatos BEĆIRAJ (Bnei Jehuda) Igrao cijeli meč, ali njegov tim ponovo bez šansi poraz (2:0) od Hapoel Ber Ševe.

Dino ISLAMOVIĆ (Rozenborg) Nova sezona u Norveškoj trebalo bi da počne 5. aprila.

Uroš ĐURĐEVIĆ (Sporting Hihon) Još jednom pokazao kakav golgeterski njuh ima sa 20 metara bez mnogo komplikovanja postigao gol za bod Sportinga (1:1) protiv Sabadelja. Bio je to 20. gol u sezoni za “Pićićij a” Segunde.

Kristijan VULJAJ (Dečić) U stilu Lionela Mesija postigao sjajan gol protiv Titograda (1:0), samo par minuta nakon tog meča stigao poziv selektora Miodraga Radulovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve