Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

U Podgorici održano novo izdanje trke Love Run

Takmičari su rčali rutom od pet kilometara, a najbrži je bio Nemanja Bulatović iz kolašinskog tima Bjelasica Trail koji je kompletnu trasu istračao za 18 minuta i 26 sekundi

U Podgorici je danas drugi put zaredom održana trka Love Run, koja je pored našeg glavnog grada, u čast Dana zaljubljenih, još upriličena i u Mariboru i u Zagrebu.

Takmičari su rčali rutom od pet kilometara, a najbrži je bio Nemanja Bulatović iz kolašinskog tima Bjelasica Trail koji je kompletnu trasu istračao za 18 minuta i 26 sekundi.

Nekoliko desetina sekundi nakon Bulatovića na cilj je stigao Mihailo Vorotović, a zatim i Miloš Maliković.

U kategoriji žena prva je na cilj stigla dr Stojana Brašanac, koja se rekreativno bavi trčanjem i redovno trenira. Drugoplasirana je bila Rada Miladinović, a trećeplasirana Lana Ivković koja je sa svojim prijateljem Borisom Kosovićem ostvarila najbolje vrijeme u kategoriji muško-ženskih parova.

Drugo mjesto u kategoriji miješanih parova zaslužio je tim Kumovi na max, a trećeplasirani su Pavel Snop i Daria Moskvina iz tima Pjure.

Najbrže u žensko-ženskim parovima bile su majka i kćerka, Rada i Jelena Miladinović , a najbolji rezultat u muško-muškim parovima su ostvarili Arslan i Daris Metjahić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve