Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Tucak: Uvjeren sam da je poraz od Crne Gore na prvenstvu Evrope splet nesrećnih okolnosti

“Barakude” su imale veliki motiv da se revanširaju našem timu za poraz u meču za bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Budimpešti u januaru

Selektoru Hrvatske Ivici Tucaku, mnogo je značila pobjeda nad Crnom Gorom,iako se radilo o kontrolnom meču.

Tucak, Foto: Vaterpolovesti.com

“Barakude” su imale veliki motiv da se revanširaju našem timu za poraz u meču za bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Budimpešti u januaru.

“Bitno mi je da smo odigrali dobru utakmicu. Uvjeren sam da smo kvalitetnija reprezentacija od Crne Gore i uvjeren sam da je onaj poraz u Budimpešti, u borbi za bronzu na Evropskom prvenstvu, splet nesrežnih okolnosti iz kojih smo izvukli određene pouke što se i vidjelo u ovoj utakmici. Bez obzira na to što ova utakmica nije imala neki rezultatski naboj bila nam je itekako bitna. Drago mi je da smo se vratili sportu, sa publikom na tribinama. Mislim da je mogla uživati u jednoj pravoj utakmici. Želja je bila da se igrači vrate, da osjetimo tribine i prije svega sport te sam izuzetno srećan što smo utakmicu odigrali u Dubrovniku, u hramu vaterpola na Gružu”, rekao je nekadašnji trener Jadrana.

Luka Bukić je sa četiri pogotka predvodio Hrvatsku u meču sa našim timom.

“Vjerujem da su svi srećni što napokon kreću sportski događaji pa tako i mi sportisti naravno. Odigrali smo ovu utakmicu ozbiljno i nadam se da je publika koja je došla uživala i da će se tako i nastaviti”, kazao je Bukić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve