Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Tristan Tompson još jedan u nizu NBA skandala: Čeka ga ozbiljna suspenzija!

Tompson je pao na hormon rasta ibutamoren i na "SARM LGD 4033", supstancu koju inače koriste bodibilderi i dizači tegova kako bi uvećali mišićnu masu.

NBA liga je suspendovala iskusnog krilnog centra Klivlend Kavalirsa Tristana Tompsona na 25 utakmica zato što je pao na antidoping testu.

Tompson je pao na hormon rasta ibutamoren i na “SARM LGD 4033”, supstancu koju inače koriste bodibilderi i dizači tegova kako bi uvećali mišićnu masu.

Iskusnom 32-godišnjem košarkašu nije izrečena nikakva novčana kazna, a suspenzija mu teče od duela sa Milvoki Baksima koji je na programu u srijedu.

Ove sezone je Kanađanin prosječno bilježio 3,7 poena uz 3,9 skokova u 12 minuta prosječno na terenu tako da neće previše nedostajati ekipi i moći će Kavsi da ga odmjene u rotaciji.

Zapravo ga je Klivend draftovao kao četvrtog pika na draftu 2011. godine, a sa ovim timom je 2016. uspio da osvoji NBA prsten. Nakon devet sezona u Kavalirsima igrao je za Boston, Sakramento, Indijanu, Čikago i Los Anđeles Lejkerse, ali se nije dugo zadržao.

U posljednje vrijeme se mnogo više priča o skandalima u vezi sa vezama, u vezi sa njegovim ljubavnim životom, vezama u vezi sa djecom i alimentacijom, a sada je ponovo u centru pažnje iz pogrešnih razloga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve