Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Trijumf “ajkula” protiv Njemačke

Najefikasniji u našem timu večeras je bio Bogdan Đurđić koji je mrežu Njemačke pogodio četiri puta.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore je večeras u Herceg Novom u prijateljskoj utakmici pobijedila selekciju Mađarske sa 12:5 (4:1, 5:1, 0:1, 3:2).

Pobjednik je odlučen već nakon prvog poluvremena kada su naši vaterpolisti poveli sa 8:2, pošto su obje četvrtine riješili u svoju korist sa po 4:1.

Najefikasniji u našem timu večeras je bio Bogdan Đurđić koji je mrežu Njemačke pogodio četiri puta. Savo Ćetković je postigao tri gola, a kapiten Stefan Vidović dva. Po jednom su se u strijelce upisali Vasilije Radović i Vladan Spajić.

“Odigrali smo odlično prve dvije četvrtine, malo su nam intezitet i koncentracija opšali u trećoj četvrtini, ali možemo biti veoma zadovoljni igrom u većem dijelu utakmice”, kazao je poslije pobjede protiv Njemačke selektor Vladimir Gojković.

Naša selekcija nastavlja pripreme za Svjetsko prvenstv. Do 16. juna treniraće u Herceg Novom, od 19. do 27. u Trebinju, a do puta u Japan odigraće tri meča – 27. i 30. se u Herceg Novom sastaje sa Francuskom, a 29. juna sa Hrvatskom.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve