Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Trenevski se raduje nastavku sezone: Male razlike između timova draž 1. CFL

Osam dana uoči početka proljećnog dijela prvenstva, trener Zlatičana Viktor Trenevski umjeren je u ocjeni forme ekipe. Neće reći da je trenažni proces tokom pauze protekao izvrsno, ali daleko od toga da je nezadovoljan

Prvoligaši ulaze u posljednju sedmicu priprema pred nastavak sezone – Kom je jedna od ekipa koje će se boriti za opstanak, po mogućnosti bez baraža.

Trenevski, Foto: Cdm.me

Osam dana uoči početka proljećnog dijela prvenstva, trener Zlatičana Viktor Trenevski umjeren je u ocjeni forme ekipe. Neće reći da je trenažni proces tokom pauze protekao izvrsno, ali daleko od toga da je nezadovoljan.

“Pripreme su protekle solidno. Znali smo na kojim stvarima treba da radimo. U nekim stvarima smo bolji nego jesenas, ali ono što moramo još da popravimo jeste fizička pripremljenost na individualnom nivou. Mislim na momke koji su nam se nešto kasnije priključili, a jedan period nijesu igrali. Vjerujem da ćemo biti spremni za prvo kolo drugog dijela i svi jedva čekamo tu utakmicu sa Petrovcem, 18. februara na našem terenu”, rekao je Trenevski.

U januarskom prelaznom roku tim sa Zlatice angažovao je golmana Ljuljanovića, te Mitrovića, Zvrka, Grbovića i Milića.

“Svi dobro rade, uklapaju se. Ostali su duže u klubu, znamo se dobro, a to nam omogućava bolji rad. Igrali smo prijateljske mečeve, a duel sa Podgoricom nam je pokazao da se razvijamo kao ekipa. Iza nas je duga pauza i svi smo se uželjeli utakmica za bodove. One su pravo mjerilo, a sva ova priča oko pripremnih mečeva pada u vodu”, ističe kormilar Koma.

Zlatičani su prošlu polusezonu završili na osmom mjestu – sa dva boda manje u odnosu na luku spasa, a šest više od Grblja koji drži ,,fenjer“ prvoligaškog karavana.

“Čeka nas teška borba, bitan je svaki bod, biće neizvjesno do samog kraja. Svi su se pojačali, svi vjeruju u ostvarenje cilja. Vjerujemo i mi, vjeruje i Grbalj koji je trenutno posljednji. Cijela polusezona je ostala, mnogo utakmica, još više bodova u opticaju. Nema velikih razlika u kvalitetu, a to daje draž ovoj ligi. Nadam se da ćemo na kraju biti zadovoljni učinkom, a cilj nam je da ostanemo u eliti. Trudićemo se da to bude bez baraža”, kazao je Trenevski.

Prelazni rok u Crnoj Gori završava se 14. februara.

“Za nas je otvoren do samog kraja. U smislu da ćemo reagovati ako se ukaže šansa da dovedemo dobrog igrača. Ali, mi smo su suštini doveli ono što nam je trebalo”, zaključio je Trenevski.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve