Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Trener Partizana poručuje: Mornar želi plej of i titulu ABA lige

Crno-bijele će na meču sa Baranima predvoditi sa klupe Aleksandar Matović treći trener ove sezone koji predvodi Partizan. Mijenjanju se treneri, ali rezultati ostaju loši

Partizan čeka Mornar u sezoni u kojoj nema razloga za slavlje u beogradskom klubu.

”Crno-bijele” će na meču sa Baranima predvoditi sa klupe Aleksandar Matović treći trener ove sezone koji predvodi Partizan.

Mijenjanju se treneri, ali rezultati ostaju loši.

Mornaru je meč daleko važniji od Partizana, međutim Beograđani žele da makar malo poprave utisak.

– Mornar je ekipa koja se bori za plej-of i svaka pobjeda im je bitna pred doigravanje. Oni ne žele tu da se zaustave, već žele da osvoje titulu pobjednika ABA lige. Imaju tim sastavljen od dosta odličnih individualaca što je u ovom momentu najteže braniti. Svaki igrač im je fantastičan šuter, dva visoka igrača koji su fantastični na rol igri i imaju plejmejkere koji kreiraju za sve njih. Ono što mi moramo, jeste da pružimo jednu fajtersku utakmicu, sve vrijeme u kontaktu sa njima, da se borimo za svaku moguću loptu i svaki mogući skok. Da dođemo u situaciju da budemo čvršći od njih, da bismo mogli da igramo sa njima. nama je u ovom momentu potrebna pobjeda da se podignemo psihološki kako bi vratili ono što radimo na treningu. Iskreno očekujem jednu dobru, fajtersku utakmicu, istakao je tener Partizana, Aleksandar Matović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve