Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Traže pojačanje u veznom redu: Brazilac dolazi kraj Bistrice

Čelnici nikšićkog prvoligaša traže rješenja, kako bi Sutjeska jača dočekala drugi dio sezone u kojoj je već ostala bez Kupa, izvjesno i bez titule, pa će prioritet biti izlazak na evropsku scenu, odnosno bitka za drugo mjesto

Sutjeska će nakon turbulentne polusezone u predstojećem zimskom prelaznom roku nastojati da napravi određene rokade u igračkom kadru.

Nikšićani su već raskinuli ugovor sa Damirom Kojaševićem, a još nekoliko igrača pod znakom pitanja je za nastavak.

U međuvremenu, čelnici nikšićkog prvoligaša traže rješenja, kako bi Sutjeska jača dočekala drugi dio sezone u kojoj je već ostala bez Kupa, izvjesno i bez titule, pa će prioritet biti izlazak na evropsku scenu, odnosno bitka za drugo mjesto.

Kako saznajemo na listi želja je nekoliko igrača, a Miljan Radović prioritet je stavio na vezni red, gdje Sutjeska mora da dobije pojačanje. Iako je u opticaju nekoliko igrača, kako saznajemo, dres Sutjeske trebalo bi da obuče Brazilac Koreira Augusto.

Sjajni vezista igrao je za Arsenal iz Tivta, minule polusezone bio član Bokelja, za koji je odigrao 16 utakmica (1440 minuta) i bio prvi strijelac, sa pet golova. Augusto (26) igrao je i Premijer ligu Bosne i Hercegovine za Zvijezdu 09.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve