Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Tragedija u Americi: Poginuo veliki košarkaški talenat

Klark je imao samo 19 godina i planirao je da izađe na naredni draft

Talentovani američki košarkaš Terens Klark, kome se predviđala uspješna NBA karijera, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu.

Klark je imao samo 19 godina i planirao je da izađe na naredni draft.

– Teško mi je, nije mi dobro. Mladi momak kog smo svi voljeli, izgubio je život prerano, svi snovi i nade su bili pred njim. Terens Klark je bio divno dete, neko ko je ispunjavao sve prostorije u koje uđe, svojom ličnošću, osmijehom, radošću. Ljude je privlačio, i sada je teško prihvatiti ovu vijest. Svi smo u šoku, rekao je legendarni Džon Kalipari, koji je trenirao Klarka u ekipi Kentaki Vajldketsa.

Vijest o Klarkovoj smrti je pogodila brojne NBA zvijezde, poput Lebrona DŽejmsa, Bema Adebaja, Donovana Mičela, Treja Janga…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LeBron James (@kingjames)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Harambasa
23.04.2021-12:36 12:36

Apsolutna vecina prosvjetara je novoj vlasti branila interese, najcesce braneci Srbiji svetinje u Crnoj Gori, dobro se uklopajuci u njihov hegemonizam ali ne vidim da prosvjetarski interes njih imalo dotice. Izgleda da se prosvjetari kao i svaki prosjecni gradjanin ovakvog drustva tretiraju jednako od svake vlasti jer bolje ne zasluzuju.