Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Titograd pobijedio poslije 203 dana: Od starta smo igrali dobro, visoko smo napali rivala

Ekipa sa Starog aerodroma savladala je Iskru 2:1. Trener Iskre Aleksandar Nedović rekao je da njegov tim nema problem kad igra derbije, već kada se neko bori

Titograd je pobijedio u Telekom 1. CFL poslije 203 dana – olakšanje među “romantičarima”, ali kratkotrajno, jer je zona opstanka bez baraža udaljena pet bodova.

Titograd, Foto: OFK Titograd

Ekipa sa Starog aerodroma savladala je Iskru 2:1.

“Dobro smo ušli u utakmicu, visoko smo napadali i nijesmo dali rivalu da lako iznosi lopte. Našem golu je prethodilo nekoliko prilika i poluprilika. I poslije primljenog gola iz penala dobro smo stajali na terenu, uspjeli smo da uspostavimo ravnotežu i iz neke tranformacije po osvojenoj lopti smo napravili nekoliko šansi. Dali smo drugi gol, a nakon što je njihov trener ubacio nekoliko napadača imali smo prostora da damo još neki gol, ali sam svakako zadovoljan i ovom pobjedom”, rekao je pomoćni trener Mirko Ćiro Raičević poslije pobjede nad Iskrom (2:1).

Trener Iskre Aleksandar Nedović rekao je da njegov tim nema problem kad igra derbije, već kada se neko bori.

“Titograd nas je dobio na čistu želju. Mislim da smo bili bolji tokom čitave utakmice i da smo u trenucima kada smo igrali najbolje primili golove. Promašili smo previše šansi da bismo odnijeli bodove, ali po svemu prikazanom nijesmo zaslužili da izgubimo. Mora od prvog minuta da se uđe dobro u utakmicu. Oni su u prvom poluvremenu bili agresivniji, u drugom se to promijenilo, dali smo gol i odmah poslije toga imali zicer. Zabrinjava to što nam je ovo treći vezani poraz na strani, dok kod kuće igramo dobro”, kazao je Nedović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve