Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Tim: Gren slem titula je moj najveći cilj i san u karijeri

Austrijanac je dosad dva puta gubio mečeve za titulu na Rolan Garosu od Rafaela Nadala, dok je zimus poražen u finalu Australian opena od Novaka Đokovića

Pred četvrto Gren slem finale u karijeri Dominik Tim je rekao da mu je titula sa jednog od najvećih turnira najveći san.

foto Agencije

Austrijanac je dosad dva puta gubio mečeve za titulu na Rolan Garosu od Rafaela Nadala, dok je zimus poražen u finalu Australian opena od Novaka Đokovića.

“Gren slem titula moj je najveći cilj i najveći san u karijeri, pogotovo poslije prvog finala u Parizu 2018. Bilo mi je teško da prebolim poraz u Australiji jer sam bio baš blizu i drago mi je što sam sebi obezbijedio novu šansu”, rekao je Tim.

U finalu ga čeka Saša Zverev, kojeg je u prethodnih devet mečeva pobijedio sedam puta.

“Lijepo je to što vodim, ali kada izađemo na teren u nedjelju, to više nema veze i to mi uopšte ne pomaže. Očekujem otvoren i težak okršaj. Znam šta Saša umije, naše polufinale u Australiji bilo je neizvejsno. Otkad je Novak ispao, bilo je jasno da ćemo dobiti novog Slem šampiona. Ući ću u finale kao u svaki drugi meč tokom turnira”, dodao je Austrijanac.

Tim i Zverev igraće sjutra od 22 sata po našem vremenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve