Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Teška povreda Kastro pred meč u Bukureštu

Budućnost će u Bukureštu biti oslabljena neigranjem desnog krila Adriane Kardoso de Kastro, koja je povrijedila koljeno na posljednjem treningu pred put u Rumuniju i čeka je pauza od tri mjeseca.

Rukometašice Budućnost gostovanjem Bukureštu nastaviće sjutra takmičenje u EHF Ligi šampiona.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila po pobjedu i remi, uz šest poraza i osvojila tri boda.

Brest i Debrecin, koji su glavni konkurenti podgoričkom timu u borbi za pozicije koje vode u osminu finala, imaju po četiri boda više.

ĆSM Bukurešt je favorit pred svojim navijačima, nakon što je krajem oktobra slavio u Podgorici 29:24.

“Biće sigurno teško, Bukurešt je jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona. Veliki je izazov i biće teško poslije duge pauze, ali vidim veliku energiju kod svih djevojaka. Vjerujem da možemo da izvučemo maksimum iz ovog meča, moramo da razmišljamo pozitivno”, poručila je Bojana Popović.

Budućnost je u međuvremenu na posljednjem treningu ostala bez veoma važne rukometašice, pošto se povrijedila Adriana Kardoso de Kastro.

“U Podgorici nije igrala Grejs Zadi, ali mislim da se vratila nakon Svjetskog prvenstva, a i Kristina Neagu je spremna. Sigurno da pred svojim navijačima žele da pokažu da mogu mnogo bolje nego u prvom dijelu sezone, kada su imale uspona i padova. Moramo da iskoristimo naše šanse i da probamo da odigramo sličan meč kao u Podgorici”, rekla je Popovićeva.

Budućnost će u Bukureštu biti oslabljena neigranjem desnog krila Adriane Kardoso de Kastro, koja je povrijedila koljeno na posljednjem treningu pred put u Rumuniju i čeka je pauza od tri mjeseca.

“Povreda brazilske reprezentativke je veliki peh za tim Bojane Popović, koji će u preostalih šest kola grupne faze, pokušati da izbori plasman u osminu finala EHF Lige šampiona”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da je bilo problema i sa prtljagom na putu za rumunsku prijestonicu.

“Jeleni Vukčević i Nađi Kadović još nijesu stigle torbe, pa je upitno da li će biti u sastavu za sjutrašnji duel”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve