Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Tanja Brnović se seli u Krim

Crnogorska reprezentativka na meti je još mnogih drugih učesnika LŠ, ali slovenačka ekipa, koju vodi Dragan Adžić, najupornija je da angažuje crnogorsku reprezentativku

Tatjana Brnović izvjesno nakon sezone u Brestu napušta francusku ekipu, a kako prenosi Pobjeda, najbliža je dresu Krima!

Crnogorska reprezentativka na meti je još mnogih drugih učesnika LŠ, ali slovenačka ekipa, koju vodi Dragan Adžić, najupornija je da angažuje crnogorsku reprezentativku.

Pivotkinja Bresta već je nastupala za Krim od marta prošle godine i to kao pozajmljen igrač iz Rostova (za koji na kraju nije ni igrala), a onda je u paketu sa Itanom Grbić stigla u Francusku gdje je dočekana i od strane još jedne ,,lavice“ – Đurđine Jauković.

U ovoj sezoni Brest je najneprijatnije iznenađenje u Ligi šampiona. Ovaj tim na papiru ima sjajne igračice, ali očigledno da novi trener Pablo Morel nije dorastao zadatku. Francuska ekipa je u dosadašnjih 11. kola Lige šampiona upisala samo četiri pobjede i remi. Trenutno je sa bodom više od Krima na šestoj poziciji. U domaćem prvenstvu Brest zaostaje za Mecom sa kojim će narede srijede odigrati važan meč. Poraz bi ih definitivno udaljio od borbe za titulu.

U ovakvoj priči Bresta Brnović je tek od završetka Evropskog prvenstva dobila veću minutažu u napadu (u odbrani je nezamjenljiva), što je rezultiralo sjajnim ofanzivnim partijama sa Banik Mostom (šest golova), Odenzeom (pet), Bitighajmom (četiri)…

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve