Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tandem iz Tuzi na pozajmici u Mornaru

Čelnici barskog kluba postigli su dogovor sa Dečićem oko pozajmice dvojice fudbalera, tako da će Anđelko Jovanović i Aleksa Maraš do kraja sezone biti ustupljeni timu sa ''Topolice''

Fudbalski klub Mornar nastavlja da se pojačava.

Čelnici barskog kluba postigli su dogovor sa Dečićem oko pozajmice dvojice fudbalera, tako da će Anđelko Jovanović i Aleksa Maraš do kraja sezone biti ustupljeni timu sa ,,Topolice“.

Jovanović je 22-godišnji vezista, nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore, koji je debitovao i za ,,A“ selekciju, igrao je za Dečić i Podgoricu. U sezoni 2016/17. debitovao u prvoligaškom rangu baš u ekipi Dečića. Od ljeta 2019. je bio član Podgorice, za koju je odigrao 61 utakmicu u CFL, uz osam golova. U novembru 2020. je debitovao je i za reprezentaciju Crne Gore, na prijateljskom meču sa Kazahstanom. Mnogo je, međutim, oscilirao od tada, imao je problema i sa povredama, ali ga je Dečić vratio u prošlom prelaznom roku.

Ofanzivac Maraš (20) igrao je za Igalo, Drezgu, Dečić i Zetu. Nije uspio da se nametne u timu iz Tuzi, zbog čega je minule polusezone bio na pozajmici u ekipi iz Golubovaca. Nakon brojnih pojačanja ekipe iz Tuzi procijenjeno je da je bolje da šansu dobije u Mornaru.

Mornar je prije Jovanovića i Maraša, angažovao Balšu Vukotića, Danijela Nikolića, Milana Smiljanića i Stefana Popovića.

Barani su novu sezonu otvorili sa dva poraza – na svom terenu od Dečića (1:0) i u Pljevljima od Rudara, takođe 1:0.

Mornar u narednom kolu, 6. avgusta, dočekuje šampiona Crne Gore, ekipu Sutjeske.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve