Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Talović: U Indoneziji žive za fudbal

Dvadeset šestogodišnji ofanzivac počeo je sezonu pod Golubinjom, odigrao dvadesetak minuta protiv Iskre u 2. kolu Telekom 1. CFL, a potom dogovorio transfer u azijsku zemlju. Kada je prošao sve kovid protokle za ulazak u Indoneziju, Tira Persikabo ozvaničio je dolazak crnogorskog internacionalca

Iz Pljevalja u daleku Indoneziju. Bivši fudbaler Rudara Danin Talović nastavlja karijeru u klubu po imenu Tira Persikabo.

Dvadeset šestogodišnji ofanzivac počeo je sezonu pod Golubinjom, odigrao dvadesetak minuta protiv Iskre u 2. kolu Telekom 1. CFL, a potom dogovorio transfer u azijsku zemlju.

Kada je prošao sve kovid protokle za ulazak u Indoneziju, Tira Persikabo ozvaničio je dolazak crnogorskog internacionalca.

– Sve je ugovoreno još u avgustu, ali zbog problema sa koronom nijesam mogao da uđem u zemlju dva mjeseca. Prvenstvo u Indoneziji je počelo, a ja sam se novim saigračima priključio nakon pet kola, kaže Talović, koji nastavlja:

– Ovdje ljudi žive za fudbal. Za mene je ovo veliki izazov, maltene životna šansa. Želim da iskoristim šansu. Davaću maksimum na svakom treningu i utakmici. Treba mi malo vremena da se adaptitam na vremensku zonu i klimu, koja je jako teška. Na meni je da se maksimalno posvetim i opravdam očekivanja. Vjerujem u sebe, da će ćemo na kraju sezone svi biti zadovoljni, poručio je korpuletni napadač.

U ligi od 18 klubova, Tira Persikabo je sedmi tim na tabeli, sa dvije pobjede, četiri remija i jednim porazom, te gol razlikom 11:7.

– Klub je relativno mlad i ima cilj da bude u gornjem dijelu tabele. Za kratko vrijeme je uspio da napravi relativno dobre rezultate. Za sada sve ide kako treba. Na meni je da se nametnem i izborim za mjesto u ekipi. Ne postavljam sebi neke određene domete. Kada si stranac, moraš da igraš dobro. Iskreno se nadam da će ovo biti uspješna misija, zaključio je Talović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve