Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska gostuje Budućnosti: Giljen se nada trijumfu pod Goricom

Nikšićani u Podgoricu dolaze puni optimizma

Sutjeska je na premijeri remizirala sa Petrovcem (3:3), pod dirigentskom palicom Dragana Radojičića izgleda drugačije u odnosu na prethodne tri godine kada je trener bio Nikola Rakojević…

Giljen, Foto: Reprezentacija.me

“Budućnost je kao i mi izgubila bodove u prvom kolu, ali to je normalno, jer je početak prvenstva i kako bude vrijeme odmicalo sve ćemo teže i mi i oni gubiti bodove, rekao je kapiten “plavo-bijelih Vladan Giljen.

“Gledali smo protivnika protiv Ludogoreca, Budućnost je odigrala za svaku pohvalu osim uvodnih dvadesetak minuta sa kojima svaki naš klub ima problema kada igra evropske utakmice.”

Nikšićani u Podgoricu dolaze puni optimizma…

“Mislim da su uprava i stručni štab sklopili dobru ekipu, ali trebaće i nama vremena da sklopimo kockice. Uglavnom, mislim da će rezultati da budu mnogo bolji nego prethodne sezone, rekao nam je Giljen, koji je poentirao…

“Iskreno, očekujem da odigramo dobar derbi, a to je svakako najljepša utakmica u prvenstvu i svaki put mu se radujemo. I naravno, očekujemo da ćemo da odnesemo bodove iz Podgorice. Šansu vidim u agresivnoj i napadačkoj igri koju smo pokazali protiv Petrovca. Na tom meču jesmo primili tri gola, ali to su bile neke kardinalne greške koje nam se, siguran sam, neće ponoviti”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve