Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Supruga Mihaela Šumahera: Svakodnevno pokazuje koliko je snažan

Šumaher je 29. decembra 2013. doživio nesreću na skijanju u Francuskoj, poslije čega je mjesecima bio u indukovanoj komi

Korina Šumaher, supruga legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, rekla je da je on “drugačiji, ali da je tu”, dok se sedmostruski svjetski šampion oporavlja od povrede mozga zadobijene u nesreći 2013. godine.

Šumaherova porodica se rijetko oglašava u javnosti od nesreće, a u dokumentarcu koji je snimljen za Netfliks Korina je kazala da je privatnost izuzetno važna porodici.

“Mihael je ovdje. Drugačiji, ali je ovdje i to nam daje snagu. On mi svakodnevno pokazuje koliko je snažan. Živimo zajedno u našoj kući. Idemo na terapije. Radimo sve kako bi Mihael bio bolje. I da jednostavno osjeti našu porodicu, našu vezu”, rekla je Korina.

“Bez obzira na sve, ja ću uraditi sve što mogu. Svi ćemo. Pokušavamo da nastavimo dalje kao porodica, na način koji je Mihael volio i voli. I nastavljamo dalje sa našim životima”, dodala je Korina.

Šumaher je 29. decembra 2013. doživio nesreću na skijanju u Francuskoj, poslije čega je mjesecima bio u indukovanoj komi.

Probuđen je u junu 2014. godine, a u nesreći je pretrpio oštećenje mozga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve