Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Sudije ugasile nadu, protiv Srbije samo za utjehu

Island je nakon velike borbe svih 60 minuta pobijedio 31:30 (17:15) i na taj način ostao u trci za plasman u drugu fazu dok će Crna Gora morati da se vrati kući nakon meča sa Srbijom.

Rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je nesrećno i u drugoj utakmici Evropskog prvenstva u Njemačkoj i na taj način je već sada jasno da neće igrati u glavnoj fazi.

Island je nakon velike borbe svih 60 minuta pobijedio 31:30 (17:15) i na taj način ostao u trci za plasman u drugu fazu dok će Crna Gora morati da se vrati kući nakon meča sa Srbijom.

“Lavovi” su odigrali maksimalno angažovanmo od prvog do posljednjeg minuta, nijesu se predali ni kada su Islanđani poveli pet golova razlike (10:5), ali ponmovo nijesu imali naklonost sudija, ali ni sreće u ključnim trenucima i u posljednjem napadu kada je Vuko Borozan imao šansu da donese remi i tako ostavi nadu Crne Gore za plasman u glavnu fazu 16. Evropskog prvenstva.

Nažalost šut Borozana je Bjergvin Pal Gustavson odbranio i ostalo je 31:30 za Island koji sada ima tri boda.

Sudije su, takav je utisak imale glavnu ulogu u večerašnjoj utakmici, i svaki put kada bi Crna Gora prišla na gol zaostatka, izjednačila ili imala napad za izjednačenje, oni bi pronašli način da preokrenu tok utakmice u korist Islanda.

Meč je odlučen 88 sekundi prije kraja utakmice. Crna Gora je imala nerješen rezultat, Island nije postigao gol, Elison je pogodio prečku, a sudije našoj ekipi sude nedozvoljenu izmjenu, oduzimaju loptu. Isključen je Luka Radović i Island golom Gislija Kristijansona 46 sekundi do kraja stiže do vođstva, ispostavilo se i pobjede.

CRNA GORA – ISLAND 30:31 (15:17)

Minhen – „Olimpijahale”. Gledalaca: 12.128. Sudije: Mažeika, Gatelis (Litvanija). Sedmerci: Crna Gora 1 (1), Island 3 (3). Isključenja: Crna Gora 12, Island 8 minuta.

Crna Gora: Matović, SIMIĆ (12 odbrana), Bakić, M. VUJOVIĆ 2 (1), Čavor 2, LAZOVIĆ 1, Čepić 3, B. VUJOVIĆ 3, M. RADOVIĆ 3, KALUĐEROVIĆ 4, Božović, Vujačić, L. Radović 3, Anđelić, BOROZAN 5, Grbović 4.

Island: Gustavson (sedam odbrana), HALGRIMSON (sedam odbrana), RIKHARDSON 1, Smarason 1, PALMARSON 3, V. Kristjanson 1, ELISON 3, Jonson 2, G. Kristjanson 3, Gislason, MAGNUSON 7 (3), Valensija 1, VIDARSON 6, ARNARSON, Guđjonson 3.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve