Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Subotić: Možemo i moramo igrati mnogo bolje

Podgoričani su sinoć u kontrolnom meču savladali Megu sa 99:91

Trener košarkaša Budućnost Volija Slobodan Subotić izjavio je da mu je drago što je već uspostavljena sinergija između navijača i igrača.

Subotić, Foto: KK Budućnost

Podgoričani su sinoć u kontrolnom meču savladali Megu sa 99:91.

“Nijesam zadovoljan onim što smo prikazali u prvom poluvremenu. Momci su sa prilično velikim grčem odigrali u napadu, a vjerovatno su izgorjeli u prevelikoj želji da se predstave u što boljem svijetlu pred zaista ogromnim brojem navijača. Ne treba zaboraviti da je u pitanju prijateljski meč, a gotovo tri hiljade ljubitelja košarke je došlo do podrži ekipu. U nastavku je sve izgledalo daleko bolje. Tačnije rečeno, bilo je upravo onako kako bi to trebalo da izgleda u sezoni koja nas očekuje. Uspostavljena je sinergija između navijača i igrača, navijači su pružili maksimum, a mi i pored pobjede možemo i moramo mnogo bolje“, rekao je Subotić za Sport klub.

Subotić je protiv Mege na raspologanju imao i reprezentativce Crne Gore – Suada Šehovića, Petra Popovića i Nikolu Ivanovića, koji su se po završetku Mundobasketa odmah priključili ekipi.

“Momci su sami tražili da budu u timu. Slagao bih kada bih rekao da me takav odnos nije oduševio”, rekao je Subotić.

Budućnost Voli će u narednom periodu odigrati dvije prijateljske utakmice sa Mornarom, nakon čega će uslijediti napad na trofej ABA Super kupa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve