Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanković: Neka bude čudo

Sampdorija je na osam bodova minusa u odnosu na Speciju koja je u zoni spasa, a u narednom kolu Stankovićevi puleni dočekuju Bolonju

Nije nam lako, ali ćemo se do kraj boriti, rekao je trener Sampdorije Dejan Stanković nakon što je njegova ekipa sinoć na Marasiju remizirala bez golova sa favorizovanim Interom.

Bila je to sedma uzastopna utakmica Đenovljana na domaćem terenu bez postignutog gola, ali je upisan vrijdan bod u borbi za opstanak.

„Vjerujem u naporan rad, ponos i posvećenost. Neki ljudi zovu to čudom. U redu, onda neka bude čudo. Moj posao je da ohrabrim momke, naučim ih kako da se raduju i pate zajedno, ali da poslije svake utakmice napuste teren uzdignuta čela. Ne želim da gledam u prošlost, niti podsjećam kako smo primali golove u posljednjim minutima mečeva sa Empolijem, Udinezeom ili Moncom. Ako ne naučiš iz grešaka, onda gubiš dvaput“, rekao je Stanković.

Sampdorija je na osam bodova minusa u odnosu na Speciju koja je u zoni spasa, a u narednom kolu Stankovićevi puleni dočekuju Bolonju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve