Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Srbija u polufinalu, ponovo pobijedila nakon peteraca

Nakon regularnog toka utakmice bilo je 11:11, a poslije peteraca 15:14 (3:3, 2:2, 4:4, 2:2 - 4:3), iako je je Italija gotovo0 cijelu utakmicu bila u vođstvu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u vaterpolu nakon što je danas poslije boljeg izvođenja peteraca pobijedila Italiju.

Nakon regularnog toka utakmice bilo je 11:11, a poslije peteraca 15:14 (3:3, 2:2, 4:4, 2:2 – 4:3), iako je je Italija gotovo0 cijelu utakmicu bila u vođstvu.

Heroj Srbije i ovog puta, baš kao i protiv Crne Gore bio je veteran Branislav Mitrović (38 godina), koji je svojim odbranama pomogao saigračima da ostvare ogorman uspjeh plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva.

Srbija je bolje otvorila utakmicu, povela sa 2:0, ali su Italijani preokrenuli na 3:2 i od tog trenutka se igralo gol za gol. Italija je uglavnom vodila, Srbija uvijek izjednačavala rezultat.

Selekcija Uroša Stevanovića posljednju rezultatsku prednost imala je kod rezultata 5:4, a nakon toga je stalno stizala prednost Italije i na kraju slavila poslije peteraca.

U polufinalu reprezentacija Srbije igrače protiv Grčke, koja je u prvom meču četvrtfinala pobijedila Crnu Goru.

Naša selekcija će u subotu igrati za plasman od 5. do 8. mjesta protiv Italije (7.00).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve