Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Spektakularan gol Majkla Antonija

Međutim, domaćin je stigao do izjednačenja i, ispostaviće se konačnih 1:1 u 22. minutu posle sjajnog udarca ofanzivca Vest Hema Majkla Antonija

U utorak uveče po srednjoevropskom vremenu u Kingstonu je odigran meč osmog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine u KONKAKAF zoni. Domaća Jamajka je rezultatom 1:1 (1:1) remizirala sa lideroma tabele kvalifikacija – selekcijom SAD.

Poslije ove podjele bodova selekcija SAD je i dalje prva na tabeli sa 15 bodova, jednim više od prvog pratioca Meksika, koji ima i meč manje i pokušaće da poslije gostovanja u Kanadi dođe do vrha tabele.

Jamajka je sa 7 bodova na petom mjestu i bori se za jednu od prve četiri pozicije koje donose plasman na SP – pva tri direktno, dok četvrti tim ide u baraž.

Amerikanci su poveli već u 11. minutu kada je Rikardo Pepi asistirao, a 21-godišnji napadač francuskog Lila Timoti Vea doveo svoj tim u vođstvo.

Međutim, domaćin je stigao do izjednačenja i, ispostaviće se konačnih 1:1 u 22. minutu posle sjajnog udarca ofanzivca Vest Hema Majkla Antonija.

Jamajka u narednoj rundi dočekuje Meksiko 27. januara.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve