Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SP za rukometašice: Španjolke pregazile Kazahstanke, ubjedljiv trijumf Mađarica protiv Senegala

Najefikasnija u timu je bila Marta Lopez koja je postigla deset pogodaka, a zapažena je bila i Silvija Arderijus s pet pogodaka, dok su kod Kazahstanki po tri pogotka postigle Abilda i Jeremotova

Rukometašice Španije nastavile su s serijom pobjeda u grupi C na Svjetskom prvenstvu i ubjedljivo savladale Kazahstan 43:16.

Španija, Foto: Cdm.me

Najefikasnija u timu je bila Marta Lopez koja je postigla deset pogodaka, a zapažena je bila i Silvija Arderijus s pet pogodaka, dok su kod Kazahstanki po tri pogotka postigle Abilda i Jeremotova.

I Mađarice su lako trijumfovale protiv Senegala rezultatom 30:20. Kovačs je postigla šest pogodaka, Marton se priključila s pet, dok je za Senegal najuspješnija bila Sankhare takođe s pet pogodaka.

Podsjetimo, naše rukometašice su jutros bile bolje od Rumunije 27:26 i osigurale plasman u glavnu fazu takmičenja, osvojivši osam bodova koliko i Španija, po četiri su osvojile Mađarice i Rumunija, a bez bodova su Senegal i Kazahstan.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

Svi rezultati:

Foto: Printscreen/Rezultati.com

Slijedi dan odmora i u posljednjem kolu preliminarne runde Crna Gora će igrati protiv Španije za prvo mjesto, Rumunija i Mađarska će se suočiti za treću poziciju, a Senegal i Kazahstan za prvi trijumf na svjetskoj smotri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve