Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Solskjer: Treba da se ugledamo na Barselonu

Katalonci su u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona preslišali Junajted i zasluženo izborili plasman u narednu fazu takmičenja

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je da je Barselona nekoliko nivoa iznad “crvenih đavola”, te da je to klub na koji njegova ekipa treba da se ugleda.

Foto: Express.co.uk

Katalonci su u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona preslišali Junajted i zasluženo izborili plasman u narednu fazu takmičenja.

“Ova Barselona je ekipa na koju treba da se ugledamo. Nekoliko nivoa su iznad nas i to su pokazali. Moramo da radimo naporno da ih dostignemo, ukoliko želimo da se Junajted vrati tamo gdje po tradiciji pripada. Za početak, potrebno je da ovakve utakmice imamo i sljedeće sezone”, istakao je Solskjer.

Markus Rašford je pogodio prečku u prvom minutu, ali poslije dva brza pogotka Lionela Mesija sve je bilo gotovo.

“Ako želite rezultat morate da budete dobri. Mi smo imali neke šanse, međutim, Mesi je postigao one golove i to je bilo to. Šta o njemu reći? On je vrhunski kvalitet i uvijek pravi razliku. Uz Kristijana Ronalda u pitanju je najbolji igrač u ovom vijeku, to je još jednom dokazao”, zaključio je norveški streteg.

Barselona će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Liverpul – Porto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve