Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Skandal na Dorćolu: Delije vrijeđale Mirka Vičevića

Zvezda je ovog vikenda pobijedila Šabac sa 13:6 u Superligi, meč se igrao na Dorćolu na bazenu Milan Gale Muškatirović, a Delije su neprijateljski dočekale Vičevića.

Navijači Crvene zvezde priredili su neprijateljski doček novom treneru vaterpolo kluba, Mirku Vičeviću.

Zvezda je ovog vikenda pobijedila Šabac sa 13:6 u Superligi, meč se igrao na Dorćolu na bazenu ”Milan Gale Muškatirović”, a ”Delije” su neprijateljski dočekale Vičevića.

– Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija, bio je transparent koji je razvijen uz skandiranja Ratku Mladiću tokom utakmice, o čemu će sigurno biti reči narednih dana.

Mirko Vičević je crnogorski stručnjak hrvatske nacionalnosti, trenutno je i predsjednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, a bio je i odbornik Demokratske partije socijalista u Kotoru.

Novi trener Crvene zvezde, najtrofejniji je crnogorski vaterpolista svih vremena i član Kuće slavnih.

On je bio selektor mlađih kategorija naše zemlje, vodio je i Katar, a sa juniorskom ekipom Crne Gore osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu na Malti 2015. godine.

Kao igrač, sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
06.02.2022-14:44 14:44

Ovaj srbijanski rod ima deficit u mozgu..zato sto ga je srbijanska majka rodila..Evo,ovakve podrzava EU..Merkel ..cetnici iz CG..Abazovic..i svi ostali..Veliko Fuj!

Cetinje
06.02.2022-15:21 15:21

Strogo iskljucit iz sve politike DF-DEMOKRATE  u CRNOJ GORI -jer su isti ovakvi ka ovi gore cetnici sto smo imali vidjet zadnjih dana u CG  Cetnicke Demokrate isto su ovakvo pjevali jos i gore sa kokardama i cetnickim zastavama!