Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Sjajan odziv: Oko 100 dječaka počelo da trenira u besplatnoj školi KK Podgorica

Blizu sto dječaka, u više uzrasnim kategorija, odazvao se pozivu ambicioznog kluba, koji uskoro očekuje debitantski nastup u ABA 2 ligi

Počela je besplatna škola košarke KK Podgorica.

Škola košarke KK Podgorica, Foto: KK Podgorica

Blizu sto dječaka, u više uzrasnim kategorija, odazvao se pozivu ambicioznog kluba, koji uskoro očekuje debitantski nastup u ABA 2 ligi.

Raspoređeni na tri otvorena terena, dječaci su pod nazorom trenera – Zorana Vukčevića, Marka Popovića, Marka Vukaševića, Stefana Miličkovića i Jovana Mitrovića odradili prvi, uvodni trening.

Dječaci su bili oduševljeni, pa je bilo primjetno da sa nestrpljenjem očekuju drugi trening.

“Iskren da budem nijesam očekivao ovakvu brojnost, posebno što je u toku raspust, a i zbog situacije sa koronavirusom. Ali, djeca su se odazvala u velikom broju, tako da smo odmah prvog dana napravili tri grupe. Od septembra tek očekujemo da budu sve grupe popunjene, mada u svim uzrasnim kategorijama od škole košarke do juniora imamo brojnost”, kazao je Zoran Vukčević, rukovodilac škole košarke.

Djeca će imati priliku da treniraju u gotovo svim djelovima grada, jer će KK Podgorica obavljati treninge u Univerzitetskoj dvorani, te sala osnovnih škola “Maksim Gorki”, “Vladimir Nazor”, “Pavle Rovinski”, “Vuk Karadžić”, “Dragiša Ivanović”.

“Ovi tereni na otvorenom su nevjerovatni, a djeca će imati priliku i da uđu u Bemax arenu. Sve to jasno govori da imamo uslove kakve Podgorica nikada nije imala. Baš zbog toga jasno je da moramo iskoristiti sve to i krenuti u stvaranje novih talenata”, dodao je Vukčević.

Direktor kluba Zoran Vujičić pozdravio je sve polaznike škole, koji će osim sjajnih uslova dobiti i opremu i imati priliku da iz KK Podgorica krenu ka košarkaškim zvijezdama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve