Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Sjajan gest: Šampionski sastav Italije donirao četiri ambulantna vozila

Alesandro Del Pjero objavio je da je u sklopu inicijative koju su pokrenuli fudbaleri iz ove generacije sakupljen novac kojim su kupljena četiri ambulantna vozila. Vozila su donirana italijanskom Crvenom krstu kako bi se pomogla borba protiv koronavirusa

Reprezentacija Italije kojoj niko nije davao velike šanse, posebno što je Mundijal došao mjesec nakon afere Kalćlpoli, osvojila je 2006. godine titulu prvaka svijeta, a svoj legendarni status ti fudbaleri potvrdili su 14 godina kasnije.

Italija, Foto: Fifa.com

Alesandro Del Pjero objavio je da je u sklopu inicijative koju su pokrenuli fudbaleri iz ove generacije sakupljen novac kojim su kupljena četiri ambulantna vozila.

Vozila su donirana italijanskom Crvenom krstu kako bi se pomogla borba protiv koronavirusa. Del Pjero je poručio da su vozila “ultramoderna” i da će moći da se koriste i nakon što pandemija koronavirusa jednog dana bude iza nas.

“Sudbina je da smo sakupili novac za četiri vozila. Četiri je simboličan broj s obzirom na to da je toliko titula prvaka svijeta osvojila Italija”, poručio je Del Pjero.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve