Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Selektor Gibraltara: Crna Gora ima veoma dobar tim, ali ćemo se boriti

Selektor najmanje članice UEFA Hulio Sesar Rivas Vlaković istakao je da su odgledali duel ''sokola'' u Rigi, prije dvije večeri

Jedna od najskromnijih evropskih fudbalskih reprezentacija u Evropi Gibraltar, pokušaće da pruži što jači otpor Crnoj Gori u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Selektor najmanje članice UEFA Hulio Sesar Rivas Vlaković istakao je da su odgledali duel ”sokola” u Rigi, prije dvije večeri.

– Gledali smo Crnu Goru u posljednjem meču protiv Letonije, kao i utakmicu sa Luksemburgom i mnoge druge. Crna Gora je mnogo dobra ekipa, jak rival, a mi ćemo pokušati da uradimo maksimum protiv takve reprezentacije. Neću pričati o tome kako ćemo igrati, i ja bih volio da znam kakvu taktiku će izabrati Crna Gora. Teren je, ipak, jedino mjerilo i pokazuje sve što jedan tim može da uradi, rekao je selektor Gibraltara.

Obećava da će njegov tim igrati najbolje što može u Podgorici.

– Tokom 90 minuta može svašta da se desi, to se pokazalo ,,bezbroj“ puta. Na nama je da ispoštujemo plan igre i mislim da će nam to biti dovoljno. Pokušaćemo da uradimo ono što i uvijek, uložićemo maksimalan napor i vidjećemo što će biti”, dodao je Hulio Sesar Rivas Vlaković.

Gibraltar i Crna Gora igraće sjutra od 15 sati na stadionu pod Goricom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve