Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulić zadovoljan nakon pobjede nad Petrovcem: Dobra uvertira za naredne okršaje

Za Sekulića je ovo samo dobra uvertira za naredne izazove koji će uslijediti nakon dvosedmične pauze.

Obistinile su se riječi napadača Iskre Balše Sekulića uoči utakmice sa Petrovcem da će to biti još jedan težak ispit za njega i njegove saigrače i da će obilovati sa mnogo golova.

Sa druge strane, ovaj skromni mladić nije sebe ubrajao među strijelce, a upravo i to se desilo u šestom kolu Telekom 1. CFL, na stadionu ”Braće Velašević”. Objektivna publika ga je te večeri nagradila ovacijama, ne samo u trenutku kada je zatresao mrežu ”nebo-plavih”, nego za kompletan učinak u važnom trijumfu Iskre (4:1) i njenoj borbi za mjesto u gornjoj polovini tabele.

– Ušli smo u meč sa imperativom pobjede uz sav respekt prema neugodnom protivniku koji je odlično startovao u tekućem šampionatu i čije su ambicije slične našima. Ipak, mislim da smo svi bili na visini zadatka, ako se izuzme pad koncentracije sredinom drugog poluvremena kada su gosti ublažili naše vođstvo, pa onda u dva navrata mogli i do egala – objektivan je Sekulić u komentaru minulog okršaja na obali Zete. On ističe da je dvostruka prednost prije odlaska na odmor bila u prvi mah dovoljna, ali da se po ko zna koji put ispostavilo da je 2:0 najnezgodniji rezultat za ekipu koja želi uspjeh u konačnom zbiru datih i primljenih golova.

– Nijesmo dozvolili iznenađenje i takav luksuz da od gotovine napravimo veresiju. Dovoljno puta smo se opekli, tako da više nemamo pravo na grešku, pogotovo u onim trenucima potpune terenske dominacije, bolje rečeno kada smo na pragu osvajanja tri boda – naveo je Sekulić.

Za njega je ovo samo dobra uvertira za naredne izazove koji će uslijediti nakon dvosedmične pauze.

– Nema opuštanja i spavanja na lovorikama, naprotiv, tek sad treba da pojačamo gas i poboljšamo formu. To podrazumijeva još ozbiljniji rad na svakodnevnim treninzima i uigravanje taktičkih zadataka kako bismo spremni dočekali gostovanje Mornaru, a zatim pred svojim navijačima odmjerili snage sa Podgoricom – dodao je naš sagovornik, ne štedeći komplimente na račun popularnih ,,serdara“ kojima se zahvalio na podršci sa tribina.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve