Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

SC Derby čeka Zvezdu, Jakara: Dočekujemo prvog favorita za titulu

Podgorički tim u nedjelju od 17 sati dočekuje Crvenu zvezdu, koja je u prvih 11 kola ostvarila 10 pobjeda

SC Derby je u ponedjeljak gostovao Partizanu, šest dana kasnije ga čeka duel sa drugim najboljim timom u Admiralbet ABA ligi.

Podgorički tim u nedjelju od 17 sati dočekuje Crvenu zvezdu, koja je u prvih 11 kola ostvarila 10 pobjeda.

“Za mene je Crvena zvezda po rosteru prvi favorit za osvajanje ABA lige. Moramo da uđemo bolje u utakmicu nego što je to bio slučaj u prethodnom kolu protiv Partizana. Vjerujem da smo to prenijeli igračima i da oni to dobro znaju. Izuzetno je važno da igramo sa puno energije u oba smjera, jer takva igra krasi ovu ekipu”, rekao je trener “studenata” Dejan Jakara.

“Zvezda nema kiks ove sezone u regionalnom takmičenju. Nadam se da to može biti slučaj u ovoj utakmici”, dodao je slovenački stručnjak.

Centar Kenan Kamenjaš je udarna snaga Derby-ja.

“Očekuje nas još jedna utakmica protiv evroligaške ekipe. Znamo sve o Crvenoj zvezdi i o njihovim kvalitetima. Napravila je izuzetno kvalitetan tim, ekipu ne samo za vrh ABA lige već i za Top 8 Evrolige. Vjerujem da će biti dobra, veoma zahtjevna utakmica, meč u kojem će energetska potrošnja biti velika”, kazao je Kamenjaš.

Iz kluba su još u četvrtak saopštili da će ulaznice za ovu utakmicu koštati 20, 25 i 30 eura i da se prodaju u subotu i nedjelju na biletarnici SC “Morača”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve