Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

RSCG: Radović donijela radost domaćinu

Tivćanke su ispunile cilj s početka sezone kada su iz Druge stigle u Prvu ligu – sa četiri pobjede, tri remija i 11 poraza izbjegle su baraž

Tivat je golom Ane Radović sekund prije kraja proslavio remi (17:17) protiv Budućnosti II u posljednjem meču – posljednjeg kola Prve rukometne lige.

Rukometašice Tivta, nakon što je Anja Bojanić (pet sekundi prije kraja) donijela ”plavima” prednost, nijesu gubile glavu već su nakon tajm-auta dobro organizovale napad, a rezultat nije izostao.

Meč je obilježila Radović sa devet golova, dok je u podgoričkoj ekipi najefikasnija bila Mina Novović (5).

Tivćanke su ispunile cilj s početka sezone kada su iz Druge stigle u Prvu ligu – sa četiri pobjede, tri remija i 11 poraza izbjegle su baraž.

Budućnost II je osvojila drugo mjesto, prva je Levalea 2010, koja će u subotu protiv Budućnosti odigrati prvi finalni meč. Dva tima odigraće naradne sedmice i finale Kupa.

Trebjesa je sezonu završila na poziciji tri sa devet pobjeda i poraza, Rudar je četvrti (9-0-9), peti Feniks (5-2-11), a Nikšić (4-0-14) će u nedjelju protiv Ulcinja (druguplasirani tim Druge lige) odigrati baraž za Prvu ligu.

Mornar 7 je novi prvoligaš. Baranke su Drugu ligu završile skorom 18 pobjeda i dva remija.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve