Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Regrutni centar srpskog autokrate na ”stadionu podno tenka”

Koreografija navijača Crvene zvezde na prijateljskoj utakmici sa Fiorentinom, zbog koje nije kažnjena zahvaljujući sprezi sa Aleksandrom Čeferinom, u Evropskoj uniji i NATO zemljama protumačena je kao politička najava za teororističku akciju koja je uslijedila na Kosovu. Jer srpska zastava sa tenkom u sredini i natpisom ''Kad se vojska na Kosovo vrati'' nakon akcije u Banjskoj, evropskim liderima djeluje samo kao dio šire organizacije koja se otela kontroli i prijeti miru u Regionu, ali i Evropi

Piše: Stanko Radulović

Analize najuticajnijih zapadnih, prije svega, evropskih medija, ukazuju na jasnu spregu kriminala, politike i sporta koja utiče na sva moguća dešavanja u Srbiji.

Svi putevi vode na adrese Aleksandra Vučića i Crvene zvezde koja je u tim analizama označena kao ”leglo korupcije i kriminala i mjesto sa kojeg se regrutuju najodaniji kadrovi predsjendiku države koji je odavno iskoristio sve kredite kod zapadnih zemalja”.

Kompletan navijački korupus sjeverne tribine stadiona “Rajko Mitić” stavljen je u službu predsjednika svega i svačega u Srbiji, kojeg su zapadni mediji i politički moćnici označili kao organizatora i inspiratora terorističke akcije na Kosovu, tačnije u Banjskoj.

Koreografija navijača Crvene zvezde na prijateljskoj utakmici sa Fiorentinom, zbog koje nije kažnjena zahvaljujući sprezi sa Aleksandrom Čeferinom, u Evropskoj uniji i NATO zemljama protumačena je kao politička najava za teororističku akciju koja je uslijedila na Kosovu. Jer srpska zastava sa tenkom u sredini i natpisom ”Kad se vojska na Kosovo vrati” nakon akcije u Banjskoj, evropskim liderima djeluje samo kao dio šire organizacije koja se otela kontroli i prijeti miru u Regionu, ali i Evropi.

Činjenica da je zlokobna parola osvitala i u još nekim zemljama regiona uključujući i Crnu Goru, može se protumačiti i kao nagovještaj da se ”banjski scenario” podgrijava i izvan Kosova.

Sprega Vučića i navijača Crvene zvezde, te činjenica da je on huligan sa ”severne šipke” i ogromnim uticajem na srpski sport, prevashodno na dešavana u fudbalu i Crvenoj zvezdi, više ne mogu da sakriju vezu između onoga što se dešava na ”stadionu podno tenka” sa terorističkim napadom koji se desio u Banjskoj 24. septembra.

U evropskim krugovima je svima jasno da se na stadionu Crvene zvezde ne može i ne smije ništa uraditi bez znanja, dozvole, ali i signala Aleksandra Vučića, tako da je  koreografija sa utakmice protiv Fiorentine damaklov mač od kojeg se više ne može pobjeći.

Toga su već svjesni i brojni srpski mediji koji na već decenijama ustaljen način polako prave otklon od vlasti i traže način da “peru ruke” od svega šta su pisali u proteklih 12 godina rada u službi SNS, poštujući sve norme botovske organizacije, umjesto novinarske profesije.

Crvena zvezda je i ranije povezivana sa kriminalom, neke njene utakmice u Evropi su bile pod istragom, ali je do sada predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin uspjevao da “pegla” gluposti ovog kluba, za koje je i sam odgovoran.

U Evropi je svima jasno da su Vučićevi teroristi u Banjskoj pokušali ispuniti “želju” navijača Crvene zvezde, ali je još jasnije da su ti teroristi upravo regrutovani na sjevernoj tribini stadiona podno tenka i da je Crvena zvezda regrutni centar za organizovani kriminal i korupciju u Srbiji, ali i za ovakve akcije na Kosovu i regionu.

Uostalom, sasvim sigurno niko u Evropi nije zaboravio da je i Slobodan Milošević svoje jurišnike, prije svih Željka Ražnatovića Arkana, regrutovao baš na toj tribini i da je ime navijačkoj grupi “Cigani”, Arkan promjenio po nalogu tadašnjeg predsjednika Srbije koja je na toj tribini krajem 80-tih pjevala “Slobodane mili brate, hajde da koljemo Hrvate”, i ”Slobo slobodo”.

Banjska je kap koja je prelila čašu i u Evropskoj uniji je sada svima jasno da se Vučić oteo kontroli i da su regruti ”severne šipke” organizacija koju treba sasjeći u korijenu. Da bi se regrutni centar zatvorio neophodno je i vojnu bazu staviti pod katanac i na taj način poslati jasnu poruku da je vojnih i drugih igrica bilo dosta i da otvoreni flert sa hordama zla više nije moguć.

Decembarski izbori, koji će po svemu sudeči označiti kraj Aleksandra Vučića, biće istovremeno i kraj za ovakvu Crvenu zvezdu, jer je već svima jasno da je ona sastavni dio političke, kriminalne i vojne mašinerije predsjednika svega i svačega u Srbiji.

Nakon Vučićeve kriminalne organizacije koja se vodi pod akronimom SNS, na udar će doći Crvena zvezda i sve njene tajne operacije u Srbiji i u UEFA preko balkanskih kadrova.

Kako sada stvari stoje, moguć je i scenario u kojem su Vučićev kriminal, korupcija i trulež potpuno ušli u srž Srbije, pa nakon njegovog pada, osim Zvezde bude upokojena i čitava država… Kada su u pitanju snovi o nekom fantazmagoričnom ”srpskom svetu”, o njima je u takovim okolnostima suvišno i govoriti.

Makar će tada Region počinuti…

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
17.10.2023-07:27 07:27

Svaka cast Gospodine. Respekt!

Neko tamo
17.10.2023-09:57 09:57

Nije mi cak znamo ko je picousti i njeggove scetosavske svinje

Nego onaj mentol ceferin koji dozvoljava da picousti i nkegove svinje rade to

Evo veceras ako Crna Gora dozivi linc incident ili bude pokradena od sudijs
Nece bit kriv ni picousti ni njegove svinje ni sudije nego licno aleksandar ceferin

Neko tamo
17.10.2023-09:58 09:58

Ako je tako uhapsiti ceferina i zabraniti mu da se bavi fudbalom ali nije ni cudo evo sef blater platini vidimo sta su oni radili sto je ovaj ista bolji

Filip
17.10.2023-11:21 11:21

100% . A to sto je Britanska parlamentarka najavila napad u Banjskoj 2 mjeseca prije nego sto se desio to nikome nista. Zna se ko vodi Crnu Goru , Srbiju i Kosovo. I gle cuda , vode ga isti ljudi. NIsmo nezavisne drzave. Nie jedna od ove 3 . Namjerno se pravi haos da bi Srbija bila prisiljena da prizna Kosovo- naravno Vucicu to odgovara jer iza njega su isti oni koji su iza Kurtija i iza MIlojka i Milatovica. Drzavama ovim upravljaju strane sluzbe i to je fakat. A ovo smece od portala treba ugasiti. Sve vam jebem da… Pročitaj više »

SrbNaQrac
17.10.2023-23:36 23:36
Reply to  Filip

More gospodja da popuši dok ti gledaš…….tebe smrdi iz usta, krezav si :)))))