Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Real za Gvardiola priprema 100 miliona eura

Gvardiol je pod ugovorom s RB Lajpcigom do ljeta 2027. godine

Joško Gvardiol jedan je od igrača koji se najviše pominjao tokom ovog prelaznog roka.

Uz Mančester Siti, Čelsi i ostale, jedan od klubova s kojim se hrvatski štoper najčešće dovodi u vezu je Real Madrid.

Ne čini se izgledno da će RB Lajpcig dopustiti Gvardiolu da napusti klub već u januaru, ali pritisak na njemačkog bundesligaša pojačaće se u ljetnjem prijelaznom roku. Iz Lajpciga su već poručili da nemaju namjeru da razmatraju eventualne upite za svog štopera pa je tako sportski direktor kluba Maks Eberl o ponudama putem e-maila za Gvardiola istakao:

“Sve idu u neželjenu poštu. Gvardiol, ponuda, direktni spam. Tako da još nisam dobio nijedan mail.”

Fichajes piše da će u ljetnjem prelaznom roku takve mailove slati Real Madrid jer će trener madridskog velikana Karlo Anćeloti morati da traži rješenja na više pozicija, pri čemu se naglašava da mu posebnu glavobolju zadaje pitanje zadnje linije.

Razmišlja se o Jošku Gvardiolu, piše Fichajes, podsjeća na interes evropskih velikana i dodaje da će Real biti spreman “na stol da stavi ponudu koja se u ekonomskom smislu ne može odbiti”. Iznosiće do 80 miliona eura.

“Njemački klub svjestan je porasta vrijednosti Joška Gvardiola u odnosu na prošlu godinu. On je na Svjetskom prvenstvu u Kataru potvrdio da je jedan od najboljih štopera današnjice i Lajpcig će to pokušati da naplati traženjem 100 miliona eura. Real će morati da odluči hoće li Gvardiola pretvoriti u najskupljeg beka svih vremena ili potražiti druga rješenja”, navodi se.

Gvardiol je pod ugovorom s RB Lajpcigom do ljeta 2027. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve