Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Raspirivanje medijskog rata između Đokovića i Nadala

Mediji su pronašli novu zanimaciju i počeli da kopaju po međusobnom odnosu Đokovića i Nadala kako bi na taj način održali tenziju u teniskom svijetu.

Trka za najboljeg u istoriji je definitivno završena, sve dok se neko novi ne primakne broju od 24 Grend slem titula, ali sada je svima jasno da je Novak Đoković najbolji teniser koji je ikada postojao u teniskom svijetu i da je gotovo nemoguće pronaći pravi argument protiv takve tvrdnje.

Međutim, mediji su pronašli novu zanimaciju i počeli da kopaju po međusobnom odnosu Đokovića i Nadala kako bi na taj način održali tenziju u teniskom svijetu.

Prije nekoliko dana Đoković je na pitanje Džona Mekinroa o njegovom odnosu tokom karijere sa Rafaelom Nadalom odgovorio da se taj odnos znatno promijenio posljednjih godina.

“Bio sam dobar prema Nadalu dok me pobjeđivao. Tada je sve bilo u redu, bio je srećan i čak se smijao svim glupostima koje sam radio dok sam ga imitirao. Onda su se stvari promijenile, počeo sam da dobijam ​​sve više duela s njim. Cijela energija se promijenila, ništa mi više nije bilo smiješno, ništa nije bilo kao prije. Istina je da jako poštujem Rafaela Nadala i Rodžera Federera zbog svega što su učinili za tenis. Nedostaju mi ​​kao suparnici na velikim turnirima, ali i kao ljudi… Nikad im nisam bio previše blizak, pa ne mogu reći da su mi puno zahvalni”, rekao je Đoković.

Na odgovor Nadala javnost nije dugo čekala, i on je stigao odmah, kao objašnjenje zašto je Đoković postao rekorder po broju Grend slem titula.

“Mislim da Novak na intenzivniji način živi Grend slem priču, nego što sam ja i ostali teniseri. Da nije oborio rekord, mislim da bi to dovelo do velike frustracije kod njega. Možda je zato i uspio”, odgovorio je Đokoviću veliki rival.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve