Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakojević uoči derbija protiv Budućnosti: Naše je da pokušamo da iznenadimo rivala

Rakojević, koji je nedavno preuzeo “romantičare”, ima zadatak da spremi tim najprije za meč protiv Budućnosti, a potom i Iskre. Za klupski sajt iskusni stručnjak ističe da je danas njegov peti radni dan, pa da je teško donositi bilo kakve zaključke

Trener fudbalera OFK Titograda Nikola Peco Rakojević svjestan je da njegovu ekipu čeka težak posao u nastavku crnogorskog šampionata.

Rakojević, Foto: Pobjeda.me

Rakojević, koji je nedavno preuzeo “romantičare”, ima zadatak da spremi tim najprije za meč protiv Budućnosti, a potom i Iskre.

Za klupski sajt iskusni stručnjak ističe da je danas njegov peti radni dan, pa da je teško donositi bilo kakve zaključke.

“Iako se u ekipi nalaze neki igrači s kojima sam radio, trebaće mi malo vremena da se upoznam sa ostalim, a posebno sa potencijalom mladih igrača. Fokusiraćemo se na pripremu, moramo raditi bolju pripremu utakmica, jer je primjetno da OFK Titograd nije osvajao bodove kada se to od njega očekivalo, a zašto je to tako vidjećemo”, kazao je Rakojević na startu razgovora i nastavio:

“Ono što je sigurno jeste da nas očekuje težak rad i u sljedeća dva kola dvije teške utakmice. Prvo protiv Budućnosti, koja je favorit i jedan od glavnih kandidata za titulu, a potom sa Iskrom, koja je u top tri ekipe lige. Znamo da je crnogorska fudbalska liga takva da svako svakog može da dobije. Naše je da se pripremimo dobro i da pokušamo da iznenadimo rivala”.

U dosadašnje tri runde “romantičari” su osvojili samo jedan bod.

Susret Budućnosti i OFK Titograda u okviru 4. kola CFL igra se u subotu od 20 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve