Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Raičković poslije najljepšeg gola u karijeri: Znao sam da će Božović da odigra meni

Nakon što su “plavo-bijeli” u subotu remizirali sa Iskrom u Nikšiću (1:1), “plavi” su u nedjelju pod Goricom “odradili” Kom (2:0), a meč je obilježila “ljepotica” Miloša Raičkovića. Dvadesetšestogodišnji vezista je sačekao loptu iz kornera Draška Božovića i sa 20 metara razapeo strijelu koja je obrisala paučinu između prečke i stative ispod sjeverne tribine

Neizvjestnost je drugo ime za Telekom 1. CFL. Poslije prvog proljećnjeg kola smo imali lidera na “minus šest” u odnosu na šampiona, a sada je Budućnost ponovo pobjegla osam bodova Sutjesci.

Raičković, Foto: FK Budućnost

Nakon što su “plavo-bijeli” u subotu remizirali sa Iskrom u Nikšiću (1:1), “plavi” su u nedjelju pod Goricom “odradili” Kom (2:0), a meč je obilježila “ljepotica” Miloša Raičkovića.

Dvadesetšestogodišnji vezista je sačekao loptu iz kornera Draška Božovića i sa 20 metara razapeo strijelu koja je obrisala paučinu između prečke i stative ispod sjeverne tribine.

Tačno u metu, da uljepša noć navijačima…

“Srećan sam zbog gola”, rekao je Raičković za Dnevne novine, koji tvrdi da akcija nije uigravana na treninzima uprkos tome što je tako izgledalo…

“Akcija nije bila uigrana. Jednostavno, znao sam da će Draško da odigra baš meni, jer smo se pogledima razumijeli.”

Premijerni pogodak Raičevića u sezoni je stigao sada, nakon što mu je protiv Podgorice na otvaranju drugog dijela sezone poništen čini se čist gol.

“Vratilo mi se. Taj gol u Lješkopolju mi je neopravdano poništen. A pogodak protiv Koma je pokazatelj da treba vjerovati u sebe i što češće šutirati ka protivničkom golu.”

Iz plavog tabora na prelijepe projektile nas je navikao Luka Mirković. I sada se vodi mrtva trka između tandema sa sredine “čiji je gol ljepši”…

“(Smijeh) Prije svega, Lui je specijalista za golove iz daleka i desnom i slabijom lijevom nogom. Međutim, sada sam mu ukrao slavu”, rekao nam je sa osmijehom Raičković.

Budućnost nije briljirala protiv Koma, ali na kraju se gleda samo rezultat…

“Moramo i možemo puno bolje. Nijesmo zadovoljni kako smo odigrali. Mislim da su nas tri prinudne izmjene skroz poremetile na planu igre, ali najvažnija su tri boda koja smo uknjižili.”

Raičković zna da je svaka utakmica u našem prvenstvu odlučujuća, zato nema opuštanja ni na “plus osam”.

“Svjesni smo da sa dva vezana kiksa možemo da ugrozimo prvo mjesto. Zbog toga idemo utakmicu po utakmicu. Znamo da imamo kvalitet, zato moramo da sprovodimo zamisli šefa stručnog štaba kako bismo se na kraju radovali duploj kruni”, podvukao je vezista “plavih”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve