Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Raičević: Ljubica je ekipu vodila do pobjede

Milena Raičević je izvršila detaljnu analizu i smatra da je golmanka Ljubica Nenezić bila ključni faktor za pobjede naše selekcije

Rukometašice Crne Gore savladale su Južnu Koreju 28:26 i ovjerile plasman u četvrtfinale prije posljednjeg meča u grupnoj fazi sa Holandijom.

Milena Raičević je izvršila detaljnu analizu i smatra da je golmanka Ljubica Nenezić bila ključni faktor za pobjede naše selekcije.

– Dobro smo ušli u utakmicu i od samog početka ostavili utisak da ćemo odigrati dobar meč. Imali smo padova tokom nje, ali smo bez obzira na sve uspjeli da održavamo rezultat i prednost.

Na golu sjajna Ljubica je davala jak vjetar u leđa ekipi. Ipak, veliku razliku dopustili smo na kraju da se istopi. To je nedopustivo. Sada su svjesne što jedan gol znači. Koju mirnoću pred posljednje kolo može da donese.

Mislim svakako da je ovo sjajan rezultat, da naš plasman u četvrtfinale neće biti upitan što je bio i cilj prije svega.

Vjerujem da poslije ove utakmice djevojke imaju dodatni motiv, volju i snagu da se bore za bolju poziciju u grupi. Sljedeći protivnik je Holandija koja je pokazala dosta na ovim igrama. Ali mislim da mi možemo bez problema da igramo protiv njih.

Dobra odbrana, siguran i tačan napad je recept za njih. Naravno ne treba uzlaziti u greške jer oni to kažnjavaju i tranziciono su jako dobre, istakla je Raičević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve