Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović o Hakšabanoviću: Nemamo luksuz da se odreknemo nijednog dobrog igrača

Ofanzivac Stouka nije se odazvao pozivu selektora uoči septembarskih utakmica protiv Litvanije i Mađarske, nakon čega ga nije bilo na spisku za gostovanje Srbiji u oktobru, a propustiće i nastupajuća dva kvalifikaciona duela za Euro 2024

Seadu Hakšabanoviću nisu zatvorena vrata reprezentacije Crne Gore, izjavio je selektor “sokola” Miodrag Radulović u jutarnjem programu TV7.

Ofanzivac Stouka nije se odazvao pozivu selektora uoči septembarskih utakmica protiv Litvanije i Mađarske, nakon čega ga nije bilo na spisku za gostovanje Srbiji u oktobru, a propustiće i nastupajuća dva kvalifikaciona duela za Euro 2024.

“Nemamo luksuz da se odreknemo nijednog dobrog igrača. Napravljena je šira grupa od 35 igrača koji su konstantno pod monitoringom stručnog štaba. Na toj poziciji su se u posljednje vrijeme istakli Camaj, Đukanović, kao i Osmajić. Imamo pokrivenu tu poziciju. Samo je nastup i učinak na terenu ulaznica za nacionalni tim. To smo bezbroj puta pokazali i ovim posljednjim spiskom smo potvrdili da samo igrači koji su u najboljoj formi dobijaju poziv u reprezentaciju”, rekao je Radulović.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore okupiće se danas u Podgorici i početi pripreme za utakmice protiv Litvanije na domaćem terenu i Mađarske u Budimpešti.

“Sokoli” imaju teoretske šanse da se dokopaju drugog mjesta, a selektor Radulović je najavio da će Crna Gora u oba meča ići na pobjedu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve