Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović gubitnike pretvorio u ratnike

Mijo je juče u 21. kolu Persian Gulf Pro lige zaustavio petostrukog šampiona Irana – Sepahan! Kod kuće, na praznom stadionu zbog bojazni od korona virusa, Zob Ahan je remizirao rezultatom 1:1

Miodrag Radulović je sredinom januara preuzeo iranski Zob Ahan, koji je tada bio na ivici ambisa, a za mjesec i po dana je gubitnike pretvorio u ratnike. Na pet utakmica je osvojio sedam bodova upisavši dvije pobjede, jedan remi i dva poraza.

Radulović, Foto: Foto: The-afc.com

Mijo je juče u 21. kolu Persian Gulf Pro lige zaustavio petostrukog šampiona Irana – Sepahan! Kod kuće, na praznom stadionu zbog bojazni od korona virusa, Zob Ahan je remizirao rezultatom 1:1.

Sepahan, koji je važio za izrazitog favorita, poveo je u minutu minutu preko Torkamana, ali to nije pokolebalo Mijove vojnike, koji su u 90. minutu došli do boda sa bijele tačke – siguran izvođač je bio bivši centarfor Zete Darko Bjedov.

Tako je Radulović odlepršao na “plus šest” u odnosu na zonu za ispadanje, a remijem je pomogao najvećem rivalu Sepahana Persepolisu koji je lider i koji sada ima sedam bodova više od bivšeg kluba Zlatka Cica Kranjčara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve