Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Radmila Petrović reizabrana za predsjednicu ŽRK Budućnost

Jednoglasnu podršku za novog predsjednika Skupštine dobio je proslavljeni crnogorski trener i dugogodišnji član Upravnog odbora – Nikola Petrović

Radmila Petrović i u naredne četiri godine obavljaće funkciju predsjednice Upravnog odbora Ženskog rukometnog kluba Budućnost, odlučeno je na sjednici skupštine koja je održana u press sali Sportskog centra „Morača“.

Proslavljena crnogorska rukometašica koja je prvi mandat dobila u martu 2018. godine, dobila je jednoglasnu podršku 28 delegata koji su prisustvovali sjednici Skupštine.

Uz zahvalnost na ukazanom povjerenju, Petrović je u obraćanju delegatima, istakla da je zajedništvo najveća snaga kluba, te izrazila zahvalnost svim sponzorima i partnerima koji pružaju podršku.

Na sjednici su izabrani i novi članovi Upravnog odbora u kojem će biti Katarina Bulatović, Matjaž Božić – Lovćen osiguranje, Vladimir Perunović – Kodio, prof. dr Milica Vukotić – Univerzitet Donja Gorica, Vuksan Vuksanović – Glavni grad Podgorica, Milena Raičević – kapitenka Budućnosti, Srđan Markoč – predstavnik osnivača i Miodrag Maksimović – preduzetnik.

Jednoglasnu podršku za novog predsjednika Skupštine dobio je proslavljeni crnogorski trener i dugogodišnji član Upravnog odbora – Nikola Petrović.

Uoči početka sjednice, direktorica kluba Maja Bulatović uručila je zahvalnicu dugogodišnjem predsjedniku Upravnog odbora i Skupštine kluba Branimiru Gvozdenoviću za doprinos razvoju ŽRK Budućnost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve